28.9.11

Kiki



Önce Çukurcuma’da bir çay dükkanı olarak açılan, daha sonra 2008 yılında şuanki Taksim Sıraselvilerdeki adresine taşınan Kiki, gurmelere hitap eden restoranı ve alternatif müzikler eşliğinde sabahlara kadar süren ev partisi tadında eğlenceleri ile  Avrupa’da örneklerine sıkça rastlanan bir Gastropub.

Mutfak'da ise Kiki`ye özel olarak tasarlanan yeni menü, İspanya, İtalya ve Türkiye’den esintiler taşıyor. Tapasların ve deniz ürünlerinin yoğunlukta olduğu menü, klasik et ve makarna çeşitlerini balkabağı, avokado ve taze kişniş gibi malzemelerle çeşitlendirerek İstanbul’un gurme kültürüne yeni perspektifler kazandırıyor. Kendi yaptıkları ekmekler ise Kiki’nin en sevilen ürünleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda kahvaltısıyla ünlü olan mekan, pazar brunchlarının da vazgeçilmez durağı.



                   
Birçok başarılı müzisyen, sanatçı ve yazarları dj setinde ağırlayan mekan, sabaha kadar eğlenceyi garantiliyor. Tamamen izole bahçesiyle sigara içenler için de harika bir seçenek sunuyor.


 Gündüzleri sade,sakin, ve hoş bir kafeyi anımsatan Kiki, gece olunca bambaşka bir mekana dönüşüyor. Gündüz capcanlı havası ile büyülerken, akşamları da loş ışığı ile insanların odak noktası oluyor.Her hafta ardı arkası kesilmeyen etkinlikleriyle, sevilen dj`leriyle bizlere güzel bir müzik ziyafeti sunan Kiki, farklı parti konseptleriyle de ilgi çekmeyi başarıyor.
Kendinizi evinizde gibi hissettiren konforu ve samimi ortamı burada bulacaksınız.




No comments:

Post a Comment