8.10.11

Beyoğlu`nda tatlı bir kaçamak durağı; Dada



Sıraselviler Caddesi No:12’de konumlanan Dada; renkliliğiyle, konseptiyle, sıcacık ortamıyla size farklı tatlar sunan bir mekan. Resturant-cafe-bar konseptiyle karşımıza çıkan Dada; günün her saatinde farklı bir şekle bürünüyor. Sabahları kahvaltı keyfini yaşayabileceğiniz, gündüz ve akşamları dostlarınızla lezzetli yemeklerin tadına varacağınız, geceleri ise eğlenceye doyacağınız bir mekan sunuyor sizlere. 

Dada`nın dekorasyonu da ilgi çekici. Özellikle bahçesi beni benden aldı, çok hoşuma gitti. Lush otelin bünyesinde yer alan bu mekanın yemekleri de bir o kadar lezzetli. Özellikle Kötü kadın mantısı, Dada ile özdeşleşmiş bir yemek. Kat kat incecik yufka içinde bol baharatlı kıyma ile hazırlanan, adeta bir lezzet bohçası olan bu yemek; şekil ve tat itibarı ile yalancı mantı, sosyete mantısı gibi birçok yemeğe benziyor. Ama lezzet olarak rakiplerini geride bırakıyor. Dada da fiyatlar da çok abartılı değil, beklenilen ölçüde. Hatta bu tarzdaki yerler için uygun bile sayılabilir.  

Dada; farklı tasarımı, barı ve Lush kalitesi ile hoş anlar yaşayacağınız bir kaçamak noktası olacak. Gününüze güzellik katmak, kendinizi farklı bir yerde hissetmek ve bunları yaşarken de lezzete doymak istiyorsanız Dada sizleri bekliyor. Peki siz neyi bekliyorsunuz?

       

No comments:

Post a Comment