14.10.11

Yağmur botları

Sonbahar-kış gelirken  yağmurları da beraberinde getirdi. Yağmurlu havalarda en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri de yağmur botları. Birkaç senedir  popüler olan bu botlar, bu sene de popüleritesini sürdürüyor. Birbirinden farklı, cıvıl cıvıl renk ve desenleriyle karşımıza çıkan yağmur botları, Soğuk kış günlerine renk katacak.

Yağmur botu dediğimizde ilk aklımıza gelen markalardan biri Hunter oluyor. Hunter`ın renk seçeneği çok geniş, nerdeyse her renkte yağmur botu bulmak mümkün. Burberry ve Tommy Hilfiger da koleksiyonunda yağmur botuna yer veren markalardan. Birbirinden güzel modelleriyle göz dolduruyor. T-box ise uygun fiyata, güzel bir yağmur botuna sahip olmak isteyenler için ideal bir seçim. Tabiki Topshop`uda unutmamak gerek. Seçtiğim Pembe çiçekli yağmur botu Topshop ürünü. Ayrıca Hunter`ın ürünlerini  de Topshop`ta bulmak mümkün.

Gelelim bu  güzel botların fiyatlarına ; Hunter botların butik satış fiyatı 300 TL.
Burberry modelleri  £150 , Tommy Hilfiger`ın yağmur botları ise 69$

 
 Burberry

Tommy Hilfiger

  
  TOPSHOP




Vivienne Westwood ise sıradışı bir marka.Yağmur botu modellerine, düğme ve püskül detayı ekleyerek farklı bir boyut kazandırmış. Boyları bilekte bitiyor ve farklı bir tasarımı yansıtıyor. Pişti olmak istemeyenlerdenseniz ve biraz yaratıcı, orjinal tasarımlar giymekten hoşlanıyorsanız bu marka tam size göre. Botların fiyatı ise 157$.  İşte sizin için seçtiklerim.





No comments:

Post a Comment