29.11.11

Altın Kolye Trendi Ve Nazra Jewels

    Vize haftasına girmiş bulunmaktayım.Bu yüzden uzun zamandır blogumla ilgilenememekteydim. Vizeler hala devam ediyor.Ama arada  boşluktan istifade sizinle bir post paylaşayım istedim.


    Bu sene trend olan farklı büyüklüklerdeki yuvarlak altın kolyeler , çeşitli modelleriyle karşımıza çıkıyor. İster üstüne isim yazdırıyorsunuz, ister tercih ettiğiniz ismin baş harfini ya da dilediğiniz başka bir şeyi... Farklı model seçenekleriyle bu sezon altın kolyeler revaşta..Çoğu kuyumcu ve takıcıda bu altın kolyeleri bulmak mümkün..Dilediğiniz şekilde yaptırtabiliyorsunuz, tercih sizin...


                           

Ben şimdi bundan bağımsız olarak yeni keşfettiğim bir takı markasını sizlerle paylaşmak istiyorum..Nazra Jewels; iki güzel bayan tasarımcının bir araya gelerek oluşturduğu bir marka. Okul arkadaşı olan Aslınaz ve Nadin , mücevher tasarımı yapmaya karar vermişler ve bu yolda ciddi adımlar atmışlar. İkilinin tasarımları İstinye Park Beymen Blender ve Akmerkez mağazalarında satışa sunulmakta. Çok yakında farklı satış noktalarında da bu tasarımları görmek mümkün.









    Nazra Jewels'in yeni koleksiyonuna şöyle bir göz attım da ,çok hoş tasarımlar gözüme çarptı. Özellikle bahsettiğim yuvarlak altın kolye modeline ağırlık verilmiş. Ancak Nazra Jewels'in tasarımları bilindik modellerden biraz farklı. Bu sefer değişik objeler dikkatimizi çekiyor. kimisinin üzerinde minik bir kalp şekli var, kiminde yonca modeli, kiminde de damla şekli kullanılmış.









                                     


    Oldukça hoş ve zarif detaylar kullanılarak alışılmış altın kolye modellerine farklı bir boyut kazandırılmış. Ayrıca kalp, yonca ve damla detayı bilekliklerde de kullanılmış. Koleksiyondaki parçaların anlamları da var. o da şöyle; örneğin kalp formu aşk sizi bulur demekmiş.Süsen çiçeği zerafet, damla formu bereket, şans yoncası ise dilekleriniz sizi duyar anlamında..damla şeklindeki kolye de oldukça hoş görünüyor hatta Adriana Lima da görmüş olabilirsiniz.




  
     Nazra Jewels'in tasarımları çok hoşuma gitti. Özellikle kalpli ve damla formunda kolye modelini beğendim. Bilekliklerde de çok hoş. Koleksiyonunda farklı tasarımlara da yer veren, geniş ürün yelpazesi sunan bu marka ,orjinal modelleriyle beğeni topluyor. Adriana Lima, Gülben Ergen gibi ünlü isimlerin de tercih ettiği Nazra Jewels kalite ve farklılığı bir arada yaşamak isteyenler için ideal bir seçim.

No comments:

Post a Comment