19.11.11

Dada'nın arka bahçesindeki gizli mabet : S14

   
S14 Private Room &Club yeni keşfettiğim mekanlardan biri. Ufak bir araştırma sonucunda aslında hiç de yabancı olmadığını farkettim, hatta bu rastlantıya çok şaşırdım. Dada`nın arka bahçesinden girişi olan gece kulübü S14'müş meğer..Bu güzelliği ,bu detayı nasıl da kaçırmışım.Aslında orada bir gece kulübü olduğunu biliyordum ama oranın S14 gibi biyer olduğunu tahmin etmiyordum...Neyse lafı çok uzattım..



Gelelim S14'e; Rengarenk ve ilgi çekici dekorasyonu ile tamamen baştan çıkarıcı bir mekan. Müzikal anlamda da yenilikçi bir tarzı benimseyen, gece kulübü anlayışına modern bir bakış getiren S14`ün iç dizaynı, mimarlar ve ses mühendisleri tarafından incelikle düşünülerek yaratılmış.Kalite ve eğlenceyi bir araya getiren mekan da  ülkemizin en iyi dans müziği sanatçıları  ve tüm dünyadan özenle seçilmiş yıldızların performansları en iyi ses sistemi eşliğinde sizlerle buluşuyor.


 S14 ; farklı, benzersiz ve mükemmelliyetçi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken ,aklından çıkarmadığı diğer bir nokta da  kalitesinden ödün vermemek. Beyoğlundaki diğer gece kulüplerine nazaran S14'ün tamamen farklı bir ambiansı var..Bu görünen bir gerçek.. S14’ün barı da, mekânın tüm diğer özellikleri gibi, sadece kaliteli ürünleri barındırıyor. Mekana giriş ücreti yok ve diğer gece kulüplerindeki gibi loca ayırtma ya da şişe açtırmak gibi bir zorunluluk da yok..

Ayrıca diğer bir güzel özelliği ise;  hava almak yada sigara içmek için arka kapıdan çıktığınızda sizi geniş bir bahçe karşılıyor..Bu da Dada'nın bahçesi.. Yani bir taşla iki kuş vuruyorsunuz. Bu iki mekan arasında yer alan ortak bahçe açık havada keyifli zaman geçirmek için de bulunmaz bir fırsat sunuyor.. En beğendiğiniz kıyafetleri giyin, en çok eğlendiğiniz dostlarınızı yanınıza alın ve bir an önce bu deneyimi sizde yaşayın..






S14 Private Room & Club
Sıraselviler caddesi No:14
34430, Beyoğlu, İstanbul -Türkiye
Tel: (212) 245 12 12

No comments:

Post a Comment