25.12.11

Bir bardak meyve alabilir miyim?


Yeni bir girişimcilik örneğiyle karşınızdayım bu sefer...birbardakmeyve.com'u duymuş muydunuz daha önce? Ben de daha geçen hafta keşfettim. Hadi sizlere biraz bahsedeyim..

Günlük yaşantımızda kimimiz okul, kimimiz iş koşturması halindeyken yediklerimize pek özen gösteremeyebiliyoruz. Biraz daha uyku için kahvaltıdan vazgeçtiğimiz, iş yoğunluğu nedeniyle öğle yemeklerini geçiştirdiğimiz ,çoğunlukla elimizde çay, kahve ile dolaştığımız bir gerçek. Tabi ki öğünlerini aksatmadan yiyenler de var. Ama genelde fast food gibi sağlıksız beslenmeyi tercih ediyoruz.. İşte bu durumda birbardakmeyve.com'un kurucuları düşünmüş ve bir bardak dolusu sağlık ve lezzet sunmaya karar vermiş... Birbardakmeyve konseptiyle ortaya çıkan bu oluşumun odak noktası  ise; ofiste sağlıklı yaşam..Bu oluşum, Özellikle ofis hayatındaki eksikliği gidermeye yönelik olarak, çalışanlara sağlıklı atıştırmalıklar sunuyor..


                                        
Meyveler taze taze doğranıp bir bardak içine dolduruluyor .İsteyene çikolata sosu, yağsız süt, yağsız yoğurt, ceviz gibi malzemeler ilave ediliyor ve siparişiniz kapınıza kadar getiriliyor. Bibardakmeyve.com'da birbirinden farklı alternatifler var.. Detoks, Enerji, Kaçamak, İyi Gün, Vitamin C ,Sağlıklı Tatlı bunlardan sadece birkaçı..Canın ne çekiyorsa onu yiyebilmen için kendi bardağını yaratma seçeneğin de var.




Bir bardak dolusu taze ve lezzetli meyveleri en doğal halleriyle tatmak, sağlıklı beslenme için bir adım atmak istiyorsanız birbardakmeyve.com'a bakmadan geçmeyin..

Daha detaylı incelemek için; http://bibardakmeyve.com/

No comments:

Post a Comment