7.12.11

Cihangir'de sevimli bir kaçış durağı; Smyrna

     

 Yeni bir keyif durağıyla daha tanışmaya ne dersiniz? Bu seferki durağımız Cihangir..Cihangir kahvesinin karşısında bulunan Akbank'ın sokağından içeriye doğru ilerliyoruz ve sağımızda Smyrna karşılıyor bizi.

    Smyrna çok sıcak, çok hoş bir mekan. Mekanda tam bir ev ortamı hakim. Klasik ahşap masaların etrafında birbirinden farklı renklerde ve tasarımlarda sandalyeler, koltuklar ve ahşap dolaplar bulunuyor.Klasik ve modern objelerin bir arada kullanıldığı mekanın kendine has bir havası var. Günün her saati gidebileceğiniz, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz rahat ve şık bir yer..Aynı zamanda tam bir keyif ve lezzet durağı. İster gazete derginizi okuyup, bir yandan kahvenizi yudumlayın, ister leziz yemeklerinin tadına bakarak damağınızı şenlendirin. Menüsünde Çorbalar, taze salatalar, sıcak yemekler ve tatlılar bulunuyor. Zengin içki menüsü ve meyve kokteylleriyle de tercih edilesi bir mekan Smyrna. 

  


 

     
     Cihangir'in popüler mekanlarından olan Smyrna pek çok ünlü oyuncunun da uğrak mekanı. Özellikle haftasonları ünlülerle dolup taştığı söyleniyor.Aslında gizli saklı bir köşede kaçış noktası gibi. Pek çok müdavimi gibi , ünlüler de bu açıdan tercih ediyor olsa gerek.


     
 Smyrna küçük şirin mi şirin mekanında ev ortamını, rahatlığı ve huzuru bir arada yaşatan, fonda çalan müzikleriyle insanın ruhunu okşayan ve konuklarını müdavime döndüren bir adres. Arkadaşlarınızla saatlerce sohbet muhabbet etmeyi sevenlerdenseniz, buna ek olarak rahatınıza da düşkünseniz burası tam size göre.

Konuklarına rahatlığı, kaliteyi ve lezzeti bir arada sunan Smyrna'ya muhakkak gidin ve görün. Bu deneyimi ,bu keyfi sizde yaşayın. En kısa zamanda müdavimi olacaksınız, buna hiç şüphem yok..




Smyrna Cafe
Akarsu Cad. No:29 
Beyoğlu/Cihangir, İstanbul
Tel: ( 0212 ) 244 24 66  



No comments:

Post a Comment