13.12.11

Vanilya Boutique




 Cihangir, kendine has bir havası olan, çeşit çeşit cafeleri ve keşfedilmesi gereken ilginç butiklerle dolu bir semt. Her gezdiğimde ayrı bir köşesinde , farklı mekanlar dikkatimi çekiyor. Bu seferki keşif durağım ise Vanilya Butik. Vanilya Butik'i daha önce Miaposta'da görmüştüm ve ilgimi çekmişti. Geçenlerde Cihangirdeydim ve gidip bir göreyim istedim.Cihangir'in ara sokaklarından birinde yer alan bu şirin butiği bulmam zor olmadı. Şimdi tarif et deseniz zorlanırım ama.

Beyaz rengin hakim olduğu bu şirin mağazanın dekorasyonu oldukça hoş ve şık aksesuarlarla dolu. Klasik mobilya ve objelerin kullanımı mekana nostaljik bir hava katmış.Kıyafetlere gelecek olursak; Günlük,şık ve abiye parçalara ağırlık verilmiş. Birbirinden şık saten bluzler dikkatimi çekti. Ayrıca yılbaşı akşamı için de çok şık alternatifler var. Yurtdışından, özellikle Fransadan getirilen ürünler günlük giyiminize farklılık katacak türden..



                                            
    Bu senenin olmazsa olmazı uzun maksi etekler,tayt pantalonlar ve renkli trikoların hepsi çok şık! Neon renklerdeki pantolonları da yaz- kış rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fiyatlar ise cep yakmayan cinsten!



Vanilya Boutique
Ağahamamı Caddesi Kurttepeli Apt.
5/A, Cihangir
(0212) 249 71 93

1 comment:

  1. ne kadar sirin bir butikmis burasi. ilk firsatta ugrayacagim.
    Cupcake tadinda bir gun olsun!
    http://gonchagoncha.blogspot.com/

    ReplyDelete