18.2.12

Sanpellegrino ile gelen lezzet

      


 Geçen akşam kahve içip, biraz rahatlamak ve keyif yapmak için soluğu Cafe Nero'da aldım. Soğuk içecekler bölümünde daha önce dikkatimi çekmeyen bir markaya rastladım. Sanpellegrino'dan bahsediyorum.Sanpellegrino italyan içecek markasıymış..Soda, meyve suyu gibi alternatiflerinin yanı sıra daha çok buzlu çayı ile ünlü bir marka..Bizde nasıl ki Lipton Ice Tea ,Nestea var..İtalyanların da Sanpellegrino'su var..S.pellegrino; meyvenin kendi özü ve parçacıklarından oluşan, çok az doğal şeker kullanılarak yapılan hafif ve lezzetli bir içecek. Sadece Sicilya’da yetişen narenciyelerin kullanılarak hazırlanması da onun ayırt edici bir özelliği.Türkiye'de belirli yerlerde satışa sunulan bu marka, 4 çeşit meyveli içeceğiyle dikkatleri çekiyor.Bunlar Aranciata Rossa (Kan Portakalı), Aranciata (Portakal), Pompelmo (Greyfurt), Limonata (Limon) dır .Ayrıca Ice tea, doğal ve meyve aromalı sodaları ile iddialı.




Kaliteli ve lezzetli ürünleri ile birçok dünya starının ve jet setinin masalarından eksik
olmayan S.pellegrino, lezzetli ve doğal meyve aromalı içecekleri ile Türkiye'de de birçok kişinin damaklarını tatlandırıyor.Özellikle Bade İşçil'in bu markaya olan tutkusundan dolayı sık sık Cafe Nero'ya uğradığı dillerde.
Cafe Nero dışında Mama restoranlarında da Sanpellegrino ürünlerine rastlamak mümkün. Farklı tatları, farklı lezzetleri denemeyi sevenlerdenseniz S.Pellegrino'yu bir deneyin.

No comments:

Post a Comment