9.2.12

ÜÇ/C Takı

                                  
                         
                                          
 Eski dergilerden birini karıştırırken dikkatimi çeken Üç/C markası meğerse baya eskiye dayanıyormuş..1984 yılında Nişantaşı'nda kurulan Üç/C Takı ve Ev Aksesuarları 20 yılı aşkın süredir, günümüze uyum sağlayan tasarımlarıyla takıseverlerin hizmetinde..


   Üç/C Takı; Gümüşü yarı değerli taşlarla biraraya getirerek günümüz modasına uygun, fakat kendine has tasarımlar üretmeyi sürdürmektedir.Türk motiflerinin ağırlıklı olduğu geleneksel takılardan, modern ve yaratıcı tasarımlara kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Rengarenk bileklikleri ,çeşit çeşit küpeleri, anlamlı taşlarla işlenmiş takıları, farklı sembollerdeki broşları ve daha fazlasıyla da takıseverlerin ilgisini çekmeyi başarıyor..

                                               

 Hem kendine ,hem de sevdiklerine küçük ama özel hediyeler almak isteyenler için ideal bir adres Üç/C. Sizler için internet sitesinden çok güzel parçalar seçtim.Bakalım beğenecek misiniz?  Belki içlerinden birini kendinize yada sevdiklerinize alırsınız.. Detaylı incelemek için; http://3ctaki.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.






                            

                       
                                             

                                    






Üç/C TAKI VE EV AKSESUARLARI
Teşvikiye Cad. No. 113/2
Nişantaşı - İstanbul

Tel: 0212 240 22 01

No comments:

Post a Comment