23.2.12

Ev ve yaşama dair herşey Westwing'de


Yeni bir online alışveriş kulübüyle tanışmaya ne dersiniz?  Bu seferki adresimizin ana konsepti ev, dekorasyon ve yaşam üzerine..Westwing Home&Living diğer online alışveriş sitelerinden çok farklı..Limango,Trendyol,1V1Y, Markafoni gibi giyim üzerine birçok alternatifin bulunduğu online alışveriş dünyasında, ev dekorasyonuna yönelik konseptiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Westwing ayrıcalıklı yapısı,içeriği, sunduğu markalar ve ürünleriyle farklılığını konuşturan bir adres. Birbirinden özel markaların ürünlerini, benzersiz kampanyalarla size özel fiyatlara sunuyor. Evinizin ihtiyacına ve dekorasyona yönelik her türlü parçaya yer veren Westwing, aynı zamanda sizleri yepyeni markalarla tanıştırıyor.Bir nevi yenilikçi tasarımların, modern buluşların buluşma noktası diyebiliriz.



   Westwing evinizi daha şık bir yaşam alanına dönüştürebilmeniz için size birbirinden şık, kaliteli ve farklı alternatifler sunan bir adres.Birkaç gün süren kampanyaları da indirimli alışverişin keyfini çıkarmak için birebir. Her hafta yenilenen markaların ve ürünlerin sunulduğu kampanyalardan yararlanmak için tek yapmanız gereken Westwing'e üye olmak.

   Westwing'in kullanıcılarına sunduğu diğer bir ayrıcalık ise; Westwing Online dergi. Okuyucularına ev dekorasyonuna yönelik ilham verici şık, değişik fikirler sunan ve pratik dekorasyon önerilerinde bulunan Online dergi yaşamınıza renk katacak..

    Şu an kampayaya dahil olan markalar arasından ,sizler için seçtiğim ürünlerle bir derleme yaptım. Bakalım beğenecek misiniz?  Daha detaylı incelemek için http://www.westwing.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
  

ATÖLYE MARIPOSA



     

           CAMILLA


   
 
             DECORTIE
            
                  


             WONDERWALL
       

                     TINK

                   


              COPENHAGEN CANDLES

                              


                    BAMBUM

                  



            JAMIE OLİVER- KUPALAR

             

No comments:

Post a Comment