12.3.12

Cadde'nin görünmeyen yüzünde gizli bir mekan; Kirpi Cafe

                                                       
Caddenin gürültüsünden uzak,sevimli ve keyif dolu bir ortama ne dersiniz? İşte tam size göre bir mekan Kirpi Cafe..

 Zengin menüsü, leziz tatları ve rahat ortamıyla Cadde'nin keşfedilmesi gereken mekanlarından biri.Geçen yaz Bağdat Caddesi'nde dolaşırken dikkatimi çeken mekana, geçen hafta gitmek nasip oldu.Kirpi cafe; ortamıyla, tarzıyla ve lezzetiyle fark yaratan bir yer. Leziz tatları ve sıcak atmosferi ile hem göze hem de damağınıza hitap ediyor.İki katlı mekanın dekorasyonu da oldukça şık ve hoş.Klasik ve modern parçaların bir arada kullanıldığı mekanda farklı bir hava hakim.Dekoratif aydınlatmalar,zevkle seçilmiş koltuklar, mermer sehpalar ve bunun gibi orjinal detaylar mekana farklı bir hava katıyor. Özellikle bahçesi benim favori alanım..Daha sıcak ve samimi bir ortamı var bana göre..



                                        

        Kirpi Cafe'nin zengin bir menüsü var..Öğle ve akşam yemeklerinde taze hazırlanan salatalardan-sandviçlere,dürümden -fajitalara,ana yemeklerden-odun fırınında pişen nefis italyan usulü pizzalara kadar her çeşit lezzeti tadabileceğiniz bol alternatifli bir menüye sahip..Yemeklerin sunumu da bir o kadar farklı ve güzel. Öğleden sonraları çay-kahve'nin yanında ev yapımı tatlıları ile keyfinize keyif katabilirsiniz.Lezzetli yemekleri sadece bunlarla sınırlı değil.Kahvaltısıyla da adından sıkça söz ettiriyor.En iyi kahvaltı durakları arasında yer alan Kirpi Cafe,zengin kahvaltı tabağıyla hem lezzet ,hem de görsel bir ziyafet sunuyor..



Ayrıca Kirpi, zengin bir içki menüsüne sahip..Oldukça geniş bir şarap menüsü var. Çeşitli Türk şaraplarından, Fransız, İtalyan, İspanyol, Şili ve Avustralya şaraplarına kadar pek çok seçenek bulabilir, dilediğiniz başlangıç veya peynir tabağı ile sevdiklerinizle birlikte kadeh kaldırabilirsiniz..




Kirpi Cafe ;Bağdat caddesi,Koşuyolu ve Kozyatağı olmak üzere 3 şubesiyle hizmet veriyor. Ben henüz Bağdat Caddesi'ndekine adım atabildim..Diğer şubelerinin de en az Cadde'deki kadar güzel olduğunu düşünüyorum.Ama öncelikle Bağdat Caddesi'ndekine uğramanızı tavsiye ediyorum.






Kirpi Cafe -Şubeler
Bağdat Caddesi : Bağdat Cad. No: 325 A 1-2 Erenköy
Tel:0216 464 57 33
Koşuyolu : Mehmet Akvan Sok. No: 31 Koşuyolu
T:0216 339 09 05
Kozyatağı: Saniye Ermutlu Sok. Osmanbey Apt. 6/4 Kozyatağı
T:0216 385 34 43

No comments:

Post a Comment