1.5.12

Ünlülerin 5 En Hip Mekanı



Ünlülerin 5 En Hip Mekanı

  1.Masquerade; Gayrettepe'de bulunan mekanda R&B çalıyor. Futbolculardan oyunculara her türlü ünlüye rastlamanız mümkün.Tipik bir flört kulübü olduğu söyleniyor...

 2 Sess; Türkçe müziğin Nişantaşı adreslerinden biri.Ayrıca Abdi İpekçi'nin ilk gece kulübü. Türkçe müzik ile eğlenmek ve nostaljik bir gece yaşamak için tavsiye edilir.Haftanın belli günleri ünlü akınına uğruyor. İçeride yaşanan sıcak yakınlaşmalar da magazin basınının dilinde. 
                     

 3.Lucca; Bebek'in göbeğinde,pek çok ünlünün akın ettiği bir mekan..bu konuda popülerliğini yitirmiyor hiçbir zaman. Daha çok cemiyetten ve cemiyete girmek isteyen kişilerin flört mekanı burası.Ayrıca Bistro bar konseptinin en popüler örneklerinden biri.




 4.Zilly; Beyoğlu'nda bulunan Zilly Club Türkçe müzik severlerin durağı. Zilly, bölgedeki mekanlardan farklı bir konsepte sahip.Mekanın iç tasarımında da oldukça ilginç objeler dikkat çekiyor.Türkçe çalan kulüpte saat 23:00'ten sonra hareketlenme başlıyor.Best modeller, genç oyuncular ve şarkıcılar Zilly'de takılıyor. Ünlülerle flörtün adresleri arasında yer alıyor.




 5.Karaköy Bej; restoran,cafe aynı zamanda Kağıthane.. İçinde Kağıthane adlı özel tasarım dükkanı bulunuyor.Karaköy'de güzel bir kahvaltı, leziz öğle ve akşam yemeği için vazgeçilmez adreslerden..Bir anda üç-beş hip mekandan biri haline geldi.Cemiyetin ve sosyetenin celebrity'leri buraya akın ediyor.


            





No comments:

Post a Comment