28.8.12

Eat; atıştırmalık lezzetler


Geçenlerde keşfettiğim yeni, farklı, sağlık dolu bir lezzet durağıyla karşınızdayım..Geçen hafta Kanyon'da dolaşırken sandviç, tost gibi atıştırmalık birşeyler yiyebileceğim bir yer arayışındaydım..Bunun üzerine Macro Center'ın bulunduğu katta yer alan Eat, birdenbire dikkatimi çekti. Ne var ne yok,acaba,neciymiş diye merak ettim.Kepekli üçgen sandviçler, wrapler, bagetler ,peynir topları, brownieler, frambuazlı kek ve kurabiyelerle dolu bir dolap dikkatimi çekti.Dolu bir dolap diyorum ama pek de öyle değildi aslında.
Beğendiğim için farkında olmadan biraz abarttım sanırım.
Çoğu yiyecek kalmamıştı! Heralde o kadar lezzetliler ki hemencecik tükenmişler diye düşündüm.

Dolap boş görünse de, menüyü inceleyince aslında zengin içeriklere sahip olduğunu fark ediyorsunuz. Menü daha çok, hızlı ama sağlıklı beslenmeye yönelik lezzetlerden oluşuyor. Bunlardan biri de "Eat Lezzet Kutusu". Günlük koşturmaca içinde çoğu zaman birşeyler atıştırıp, işimize, toplantımıza veya eğlencemize dönmek isteriz. Böyle anlar için tasarlanmış Eat, bizlere sağlıklı ve lezzetli ürünler sunan yepyeni bir mekan.Bir lokma salatalar, üçgen sandviçler, paniniler, zeytinyağlılar, noodle, kiş, makarnalar, sabah sıcakları gibi değişik ama bir o kadar da bilindik tatları bizlerle buluşturuyor..Aşkın tadı başlığı altında yer verdiği mini ekler, mono pasta ve trufel çikolata tatlıları da cabası..Ayrıca mevsim meyveleri,meyve salatası,kavun, karpuz ve beyaz peynir alternatiflerini menüsünde bulunduran nadir mekanlardan olsa gerek.


 Eat ;ekmek arası tatlar konseptiyle fast-food karşıtı bir tutum izlerken, hem sağlıklı, hem de lezzetli tatlar nasıl olurmuş, bunu en iyi kanıtlayan işletmelerden biri.. Eat, ekmek arası lezzetleri farklı bir sunum ve tasarımla birleştiren, üzerine yenilikçi detaylar ekleyerek geniş hedef kitlesine ulaşmayı başarmış yeni bir akım. Davetlerinizde, toplantılarınızda ve özel günlerinizde size özel catering hizmeti sunan eat, küçük görünmesine rağmen oldukça büyük bir işletme..Toplantınız, partiniz veya maç keyfinizde, tuzludan tatlıya, atıştırmalık aperatifler sunan eat, özel lezzetleri ve farklı sunumları ile sizleri yalnız bırakmıyor. Konuklarınıza ve talebinize göre menü oluşturarak her türlü ayrıcalığı ve kolaylığı sağlıyor. Eğitim ,seminer ve organizasyonlarında ise özel tasarımlı “lunchbox” hazırlıyor.

"Eat, ekmek arası tatlar" ın, lezzetli üçgen sadviçleri, wrapleri, peynirli topları,brownieleri, kurabiyeleri tasarımla birleşerek, yenilikçi ve sağlıklı lezzetlerin kapısını açıyor..Yoğun iş ortamınızda yükünüzü hafifletirken ,organizasyonlarınızda ikramlarıyla size kolaylık sağlıyor.. "Eat, ekmek arası tatlar"ın tadına bir de siz bakın...








Eat Kanyon
Büyükdere Cad. Kanyon Alışveriş Merkezi No:185 K:B2
Levent, Beşiktaş, İstanbul
Tel:0212 353 50 10

Eat Sun Plaza, Maslak
Tel:0212 285 44 70

No comments:

Post a Comment