24.9.12

Evden çalışanlara yeni bir alternatif ; Urban station

  

Yeni bir keşifle, farklı bir adresle karşınızdayım bu sefer.. Free lance yada home office çalışanları ilgilendirecek bir mekan burası..Maslak'ta açılan Urban station tam bir ofis cafe..
Burada tüm teknik ekipman düşünülmüş.Ayrıca dekoru, çalışma alanları ve toplantı odalarıyla tam bir ofis ortamı hakim..Tek başına kullanabileceğiniz masalar dışında, toplu çalışma alanları, eğitim odası ve seminer odaları da bulunuyor.



Herşey iyi güzel de ,gelelim kilit soruya..Peki ücretlendirme nasıl oluyor? ücretlendirme kaldığınız süreye göre hesaplanıyor. Uzun süreli, daha sık kullanımlara yönelik ise üyelik sistemi düşünülmüş..önemli bir toplantınız yada iş görüşmeniz varsa önceden rezervasyon da yaptırabilirsiniz. Urban station size sessiz,güzel ve modern bir çalışma ortamı sunarken, sınırsız ikramlarıyla da damakları şenlendiriyor.sınırsız çay-kahve ve kurabiyelerle tatlı molalar verebilirsiniz.


Yurt dışında da pek çok şubesi bulunan Urban station, evden veya gezerek çalışanlar için rahat bir ortam sunuyor. Çalışırken mekan değişimine ihtiyaç duyanlar için de iyi bir alternatif olabilir..





Urban Station
Ayazağa Mahallesi Dereboyu Cad. Meydan Sokak
Veko Giz Plaza 85, Maslak
Tel: (0212) 290 40 50
http://turkey.enjoyurbanstation.com/tr/
Çalışma Saatleri: Hafta içi 08:00-20:00

No comments:

Post a Comment