8.1.13

Portakal bahçem


Uzun zamandır ortalarda yoktum londra'da geçen yılbaşı ve ardından Bournemouth'a geçiş biraz yordu.ama bunlar tatlı yorgunluklar tabi.Neyse dönelim konumuza.. 
     
Sizlerle yeni bir girişimcilik örneğini paylaşmak istiyorum. Geçenlerde, internette gezinirken keşfettiğim ve oldukça başarılı bulduğum bir e-ticaret örneği. Bildiğim kadarıyla daha önce denenmemiş yeni bir akım.. 
Günümüzde e-ticaret ve  online alışveriş siteleri her alanda hızla yayılırken, bu sefer bir yenisiyle karşılaşıyoruz.."Portakal bahçem" yepyeni bir konsept sunuyor bizlere. Dalından tazecik portakalı evinize getiriyor.

İddiaları büyük, çünkü onlar; Finike’de uzun yıllar çiftçilikle uğraşmış ve narenciye üretimi yapmış ailelerin şimdiki kuşakları..Dedelerinin yıllar önce yaptığı satış şeklini değiştirerek, günümüzün modern argümanlarını kullanarak, daha verimli bir pazarlama alanına yönelmeye karar vermişler. Dahası bu lezzetli ürünlerini tüm Türkiye’ye pazarlamayı hedeflemişler.



Mumlama işlemi yapılmamış, herhangi bir koruyucu işleme sokulmamış mis kokulu mandalinaları, portakalları ilk günkü tazeliğiyle size sunmayı hedefleyen “portakal bahçem”, Finike portakalını evinize taşıyor adeta. Tabi yalnız portakal değil. Nar, greyfurt, mandalina ve limon da anında sepetinizde.  Bunun yanı sıra anne eli değmiş ev yapımı reçelleri ve  birbirinden leziz kurabiyeleri ile de hem damağa hem göze hitap etmeyi başarıyor. Hediye sepetlerini unutmamak gerek, görülmeye değer doğrusu. Değişik kombinasyonlarla hazırlanmış özel meyve sepetleri hediye olarak güzel bir alternatif olabilir.

Hi!
I want to share one of entrepreneurship with you. Recently,when I was surfing on the internet, I discovered this e-commerce website which is succesful . As I know, this is an untried new idea. While e -commerce and online shopping website is spreading in every fields, this time we meet new ones. 'Portakal bahçem' has a different concept from the others. Their aim is providing organic, fresh and healty fruits such as orange,mandarin and grapefruit .They trust their garden because their grandparents has a farm  where they produce fruits. They decided to change their grandparents' selling style by using modern marketing strategy. Portakal Bahçem provides you some fruits which are without additives.Also they are organic and pure..they are from Finike so which are original products. In addition they have handmade marmalade and cookies like mothers’..However gift baskets are very nice and that is a good alternative for present..





        Bu birbirinden lezzetli,mis kokulu, organik meyvelere sahip olmak istiyorsanız bir tık yeterli... http://www.portakalbahcem.com sağlıklı beslenmenin yeni adresi...Sağlıklı beslenmenin yolu doğadan geçer, 'portakal pahçem' de doğayı, naturelliği ayağınıza getiriyor..Bence bir an önce 'portakal bahçem´i ziyaret edin ve sepetinizi leziz meyvelerle doldurun..  

No comments:

Post a Comment