11.4.13

Deepcut- direction of personal hairstyling


    
    Herkese merhaba,
Sizleri şaşırtacak bir durumla karşı karşıyayım. Benim durumumda birinin, blogunda kuaför paylaşımı yapması çok ilginç ve hayret verici. Ama yaptım. Aslında amacım blogta paylaşmak değildi. Sadece Facebook sayfamda mekanın fotoğrafını paylaşıp, 3-5 birşey yazacaktım. Sonra yazı uzayınca blog'a kısmetmiş bu dedim. Aman ha, Tuğçe burayı paylaştı kesin muhteşemdir,kusursuzdur demeyin bende duyduklarımın, okuduklarımın yalancısıyım. İlginç, farklı mekanlara merakımı biliyorsunuz, aslında burayı paylaşma sebebim biraz da ondan. Uğur durmuş imzalı Deepcut, değişik ve ilginç bir dekora sahip. Tabi kendisinin ne kadar 'usta bir makas el' olduğu da bilinen bir gerçek. Onun da hakkını yememek lazım. Ama sen saçını boyatır mısın derseniz, muallaktayım. Çünkü benim durumum istisna..Pek çok yanlış işlemin kurbanı olarak, kafamdaki beyazlara rağmen yerimde sayıyorum. Sihirli değnek olsa belki bir işe yarar:)  Hadi gelin Deepcut'ı tanıyalım.

   Deepcut, Nişantaşı Orhan Ersek Sokak'ta yer alan ilginç ve bir o kadar da farklı bir saç tasarım salonu. Yaratıcı ve benzersiz dekoruyla diğer salonlardan ayrılan Deepcut, deneyimli elemanlarıyla da adından söz ettiriyor. Salonun sahibi olan Uğur Durmuş, gördüğüm en iddialı ve kendine güvenen kuaförlerden biri. (ama şunu belirtmem gerekir ki; benim durumumda prof. olsa bile işe yarar mı bilinmez. Çünkü saçın verdiği tepki anormal ve önceki işlemler yanlışlıklar silsilesi). 15 yıldır bu piyasanın içinde olan Durmuş, en ulaşılamaz platinleri başarması ve farklı saç kesimleri ile ünlü. Kadın müşterilerinin yanı sıra erkek müşteri portföyü de var. Kapıdan giren her müşteriyle birebir ilgilenen Uğur durmuş, yaptığı işi ‘Kişiye özel’ olarak tanımlıyor. Her insanın saç cinsine, ten rengine ve yaşam tarzına uygun saç modeli değişiklik gösterebilir. Durmuş burada devreye girerek müşterilerine en uygun, en ideal tarzı ve modeli yakalamaya çalışıyor. Bu zamana kadar kuaförlerden ağlayarak çıkan bayanların çoğunun ona geldiğini ve Deepcut’tan mutlu mesut çıktıklarını dile getiren Uğur Durmuş, bu benim için ayrı bir keyif diyor. Yaratıcı bir göze, yetenekli bir ele ihtiyacım var diyorsanız Deepcut'ı bir deneyin derim. En azından 'size özel' en uygun saç modelini keşfetme şansı bulursunuz.
 Deepcut is a hair-styling saloon which is located in Nişantaşı. It looks interesting with unique and creative decor. Besides decor, it has an experienced hair-stylist.Ugur Durmus is an owner of salon who is famous for succeeding unreachable platin blonde and creating unique haircuts. He is ambitious, self confident and understanding. He has a wide-ranging customer portfolio involved man. Also he is assertive about making people happy with their hairstyle. If you need a creative perspective and intelligent hands,you should try Deepcut. At least, you find an opportunity to discover hairstyle that suits you.
                                                       







Dipnot: saçımdan bir tutam kesip,deneme olarak o tutamı boyamayı kabul ederse,ona gidebilirim. Hem o, sonucu görüp saçımın verdiği tepkiyi anlamış olur, hem de kimse mutsuz olmaz. Çünkü bazen işi en iyi bilenin bile, anlam veremediği bir nokta çıkar. O nokta ancak deneyerek, görerek öğrenilir.

No comments:

Post a Comment