13.5.13

Happy Nest; çocuklar için renkli bir dünya

                                                           
 
 Geçenlerde ablamla konuşurken yeni keşfettiği bir mekandan bahsetti. Malum minik yeğenim olunca, ona yönelik mekanlar da dikkatimi çekmeye başladı.Yeğenim Mina'nın arkadaşının doğum günü partisini kutladıkları Happy Nest, gerçekten çok başarılı ve çocuklar için bulunmaz bir alternatif diyebilirim. Aslında burası özel parti mekanından çok daha fazlası. Önceliği çocuklar olan Happy Nest, çocuklarınızın zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunacak eğitimler sunan, yeteneklerini fark etmelerini sağlayacak aktiviteler düzenleyen, doğayla iç içe bir eğitim merkezi.

 Etiler'de bahçeli, sevimli bir villada konumlanan Happy Nest çocuklarınız için renkli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Hadi gelin içeriye bir göz atalım.



           Mekanın dışı kadar iç dekoruna da bayıldım. Çocuklara özel boyda tasarlanmış sandalye-masa ve kanepeler çok şirin görünüyor.Yalın tonların kullanıldığı dekora rengarenk resimler, oyuncaklar ve kitaplar ayrı bir renk katmış.

         Happy Nest, uzman eğitimciler eşliğinde yapılan atölye çalışmaları, etkinlik ve aktiviteleri ile çocuklara eğlenirken, öğrenmenin keyfini yaşatıyor. Fotoğraf kursundan dansa, seramikten yemek yapmaya, tiyatrodan resime kadar pek çok aktiviteye yer vererek çocukların kişisel gelişimine önemli katkıda bulunuyor. Hamilelik yogası, anne-baba ile seminer gibi etkinlikleri ile ebeveynleri de düşünmüyor değil.
     
                                                 
      Tabi böyle donanımlı, öğretici, eğlenceli bir eğitim merkezi olmasının yanı sıra çocuklarınıza özel partileriniz, toplantılarınız için de ideal bir buluşma noktası. Siz isteyin, Happy Nest partinize ait tüm detayları düşünsün. Özel, sürprizli, eğlenceli ve benzersiz bir parti yapmak istiyorsanız burası tam size göre. Özellikle doğum günü partilerinde çocuğunuzun sevdiği temaya göre bir konsept belirleyip, gerisini Happy Nest'in uzman ekibine bırakabilirsiniz.
   Pek çok doğumgünü partisi konsepti arasından, tabiki ben Mina'nın arkadaşı İreminkini sizler için seçtim. Pembe siyah'ın zarif uyumu, çizgi ve fiyonk detayıyla birleşince tam da prenseslere yakışan  sevimli bir konsept olmuş.


Partinin meleği yeğenim Mina
             
          Happy Nest çocuklarınız için rengarenk bir dünya. Sizde biran önce Happy Nest ile tanışın çocuğunuzun hayatına renk katın.






Happy Nest
Adres: Kültür Mh., Onaran Sok. No:4 Hareket Sitesi, 
34340 Etiler, Beşiktaş ~ İstanbul
Telefon: (0212) 257 87 87
(0212) 257 85 85

E-mail: info@happynest.com.tr
website:http://www.happynest.com.tr

No comments:

Post a Comment