28.5.13

Lukapu ile fotokitabını tasarla


Nerede kaldı o güzelim albümler.Şimdi bütün fotoğraflarımız bilgisayarlarda, cep telefonlarında, facebook ve instagram hesaplarımızda yer alıyor. Fotoğraf albümlerinin o eski değeri,eski nostaljisi  kalmadı.Halbuki anıları yaşatmak ve o günleri anımsamak adına harika bir fikirdi. Bize yeniden fotoğraf albümlerinin güzelliğini, naifliğini hatırlatan bir servisle karşı karşıyayız şimdilerde. Lukapu, bildiğimiz klasik fotoğraf albümlerimizden biraz farklı olarak işin içine hikayeleri katmasıyla ön plana çıkıyor ve kendi fotokitabınızı yaratmanızı sağlıyor. Düğün fotoğraflarınızı,çocuklarınızın sevimli anlarını,seyahat hatıralarınızı ve hayata dair tüm anılarınızı kitap haline getirmek için harika bir hizmet Lukapu. Ömür boyu saklayabileceğiniz bir fotokitabınız olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir.



Lukapu ile kendi fotoğraf albümünüzü oluşturmak çok kolay.Yapmanız gereken tek şey Lukapu tasarım programını bilgisayarınıza indirerek, kendi foto kitabınızı tasarlamanız. Sonrasında sipariş verip, fotokitabınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.Kendim tasarlamaya vaktim yok diyenlerdenseniz eğer, Lukapu’nun tasarım servisi sizi bu noktada yalnız bırakmıyor. Fotoğraflarınızı gönderin, Lukapu tasarım ekibi sizin için en iyisini tasarlasın.Ayrıca Lukapu’nuza farklılık katarak mutlu anlarınıza küçük notlar ekleyebilir ,tasarımınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra albümünüzü dilediğiniz boyutta ve modelde seçebilirsiniz. Lukapu dev,kare,mini, lukapu klasik, lukapu ceplik olmak üzere çeşitli boyutlarda farklı alternatifler bulmak mümkün.Aynı şekilde kapağın dokusuna da karar verebiliyorsunuz. Dilerseniz ipek dokulu,dilerseniz mat veya parlak kapak seçin,tercih size kalmış.








   Lukapu ile hikayenizi yaşatabilir, aynı zamanda sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment