6.8.13

GastroClub: Lezzet Tutkunlarına Özel Ayrıcalıklar Kulübü

Farklı lezzetler ve yeni mekanlar keşfetmeyi sevenler; Türkiye’nin en gözde restoranlarında, indirimli ve ayrıcalıklı hizmet almaya var mısınız? O halde sıkı durun; şimdi sizleri harika bir kulüple tanıştırıyorum; karşınızda GastroClub!





GastroClub; Türkiye’nin ilk ve tek yeme içme kulübü olması ve üyelerine sunduğu ayrıcalıklar ile farklılığını konuşturuyor. GastroClub’a üye olduğunuzda anlaşmalı işletmelerdeki %50’ye varan indirimlerden bir yıl boyunca faydalanabiliyorsunuz. Yıllık üyeliği 120TL olan GastroClub, anlaşmalı olduğu yüzü aşkın mekanda, üyelerine sunduğu süresiz indirimlerle ayrıcalıklı yeme içme zevkini yaşatıyor. Üstelik sadece siz değil,
birlikte yemek yediğiniz arkadaşlarınız veya aileniz de bu avantajdan yararlanabiliyor.
Köşebaşı'ndan Hayal kahvesi, Tektekçi ve Kiki'ye, Chocolate'dan Lacivert'e, Burger Bar'dan Home Store Cafe'ye ve daha yüzlercesine uzanan geniş restoran seçeneği ile farklı deneyimlere kapı açıyor.

GastroClub’ın size sunduğu diğer bir güzellik; gönderdiği bültenlerle şehrin gözde mekanlarındaki yeniliklerden ve GastroClub'ın bünyesine kattığı yeni mekanlardan haberdar olmanız.
GastroClub’ın sağladığı imkanlar bunlarla da sınırlı değil.GastroClub alkol aldığınız geceleri keyifle sonlandırabilmeniz için, sizlere özel şoför hizmeti sunuyor. 
Alkollü olduğunuz gecelerde,sitenin 
bu hizmetinden indirimli olarak
faydalanabiliyorsunuz. Böylelikle tadınızı kaçırabilecek tüm faktörler ortadan kalkmış oluyor.


GastroClub, ileriye dönük projeleriyle de yenilikçi bakış açısını her daim sürdürüyor. Düzenleyeceği GastroPartiler ile benzer yeme-içme alışkanlığına sahip kişileri bir araya getirerek, üyelerine benzersiz gastronomik deneyimler yaşatmayı amaçlıyor.




 Eğer farklı mekanlar, yeni lezzetler keşfetmeye doyamıyorsanız, dışarıda yeme-içme sizin için bir keyif ise, GastroClub, sunduğu ekonomik avantajlar ve ayrıcalıklar ile sizin için biçilmiş kaftan.



GastroClub

No comments:

Post a Comment