28.8.13

Şehrin ortasında bir gizli bahçe; Backyard

Şehrin merkezinde ve kalabalıktan uzak bir arka bahçe düşleyin.Doğa ve huzurla iç içe rengarenk bir bahçe, sıcak ve samimi bir atmosfer,lezzetli tatlar ve dinlendirici müzikler eşliğinde inanılmaz bir keyif. Hayallerimde canlandı dediğinizi duyar gibiyim.



Şimdi sizleri, bizi hayallerimize götüren, daha doğrusu hayallerimizi ayağımıza getiren bir mekanla tanıştırıyorum. Bebeköy Backyard şehrin içerisinde,ama bir o kadar da dışında,insanı huzurla buluşturan bambaşka bir mekan. Arnavutköy ile Etiler arasında konumlanan Backyard, tarihi Fransız yetimhanelerinin bahçesinde bizi karşılıyor. Bebek koyuna yukarıdan bakan eşsiz bahçesi, hoş ambiyansı ve huzur veren havasıyla ilk görüşte insanı kendine çekiyor. Butik ve kendine özgü bir tarzı olan mekan,gerek bahçesi, gerek iç mekanı ile benzersiz bir keyif durağı olarak yaratılmış. Aslında MAC Spor Kulübünün kafesi olan mekanın müdavimleri de genelde kulüp üyeleri. Ancak dışarıdan gelenler de oluyor.

Modern çizgilerin kullanıldığı dekorasyonda rahatlık ve şıklık ön planda.Şezlong sandalyelerle donatılmış bahçesi ise, şehrin göbeğinde pikniğe çıkmış hissini yaşatıyor adeta.





Sıcak bir ambiyansa sahip olan mekan, günün her saatine uygun farklı lezzetler vadediyor. Menüsünde,sabah kahvaltısından,öğle ve akşam yemeklerine,minik atıştırmalıklardan,leziz tatlılara kadar pek çok alternatif bulmak mümkün.Mozaik pasta ve yoğurtlu dondurma ikilisi favorilerden. Dilerseniz sangrialarla içinizi serinletebilir yada Julius Meinl kahveleri  ile benzersiz bir kahve keyfi yaşayabilirsiniz.Lezzet dolu Pazar kahvaltısı ise kendinizi şımartmak için iyi bir seçenek..
Mekanın şefi Esra Muslu hazırladığı tüm yiyeceklerde taze ve doğal ürünleri seçerek,misafirlerine sağlıklı alternatifler sunmaya özen gösteriyor. Zaten Backyard'ı diğer mekanlardan farklı kılan özelliği de; tüm ürünlerin Çatalca'daki çiftlikten ve çeşitli köylerden toplanması  ve yerel pazarlardan alınan organik ürünlerin tercih edilmesi.

Geceleri daha romantik bir ortama bürünen Backyard, iş çıkışı kaçamaklarınız ve haftasonu
programlarınız için de ideal. Özellikle Çarşamba 
günkü Dolunay Obruk’lu jazz gecelerini kaçırmayın.

  
   Şehrin stresinden uzaklaşmak,huzuru ve lezzeti bir arada yaşamak isteyenler, Backyard sizleri bekliyor..






Backyard Bebeköy
Bebeköy mahallesi, Bebeköy sokak, No:1
T: 212 287 15 00

No comments:

Post a Comment