28.10.13

Floral Prints and Leather Effect



     Her sezon revaçta olan ve hakimiyetini sürdüren trendleri sizlerle paylaşmaya özen gösteriyorum.Bu sezon'da yine pek çok trend,pek çok tarz ve moda akımı ön planda.Ama bunların içinden sıyrılan ve kendini gösteren trendlerden ikisi;çiçek deseni ve deri etekler oldu bence. İlkbahar yaz sezonunda da sıklıkla karşımıza çıkan çiçek baskılı giysiler,bu sezon da vitrinlerde yerini aldı.Yalnız sonbaharın gelişiyle neon ve pastel renkler yerini koyu tonlara bıraktı.Özellikle bordolar,lacivertler,hardal ve gri tonlarının kullanıldığı parçalarda, romantik ve vintage etki ön planda. Bizlere yazı anımsatan çiçek desenleri,sonbaharın karanlık günlerinde içimizi aydınlatan ve huzur veren bir etkiye de sahip bence.Gömlekten, sweatshirt'e,etek'ten pantolona pek çok farklı üründe karşımıza çıkan çiçek baskıları, kimi zaman romantik,kimi zaman spor,kimi zaman da şık ve asil bir görünüme kavuşmamıza katkıda bulunuyor.

I'm sharing new and latest trends that are prominent and keep their power for this season.Many trends and styles are at the forefront for this season.However,there are two trends of them -floral prints and leather skirts- that are distinguishable from others.Floral print clothes that we get used to see in summer,hit the stores now.when fall comes,neon and pastel colours has gone and dark tones have appeared. Especially,burgundies,dark blues,mustard tones have been displayed. Floral prints that reflects summer has a luminous and restful effect for me.From shirt to sweatshirt or from skirt to pants...we have seen so many floral print designs from shirts to pants that help us make a several looking due to our moods like a romantic,sport or elegant.


                                                         Zara, Topshop,Mango
    Bu sezonun diğer ön plana çıkan trendlerinden biri de deri etekler.Aslında etek demişken pilili ve skater etekleri de unutmamak gerek.Derinin yanı sıra kloş ve pilili etekler de bu sezonun gözdesi.Onun için ayrı bir post hazırlamam daha makbule geçecek heralde.:)  Geçtiğimiz sezondan beri, deri ceketler başta olmak üzere pek çok parçada deri detayına rastlamıştık.Bu sezon ise eteklerde bunu daha yoğun bir şekilde görüyoruz.Özellikle fermuar detaylı deri etekler,pilililer,kloşlar,düz kesimler çok revaçta.

   The other trend of this season is leather skirt. Actually when I say skirts,we shouldn't forget pleated and skater ones.Besides leather,flared and pleated skirts are more popular.Since last season,we have met lots of items with leather details.In this season, we see this intensely on skirts.Especially skirts with zip details,pleated and flared are all the fashion.
       Zara, Pull and Bear


                                                            Zara,Twist,Pull and Bear                

             Sezonun en trend ve cool parçalarından biri olan sweatshirt'ler de "çiçek deseni" modasından nasibini almış./Sweatshirts are the most fashionable and cool pieces of this season that are affected by floral prints
                  


No comments:

Post a Comment