6.10.13

Medcezir'den Bir Avuç Stil

  Herkese merhaba,
 Uzun zamandır "dizi kıyafetleri" temalı yazılarıma yer vermiyordum.Yeni sezonu bekliyormuşum da farkında değilmişim.Hepimizin bildiği üzere yeni sezon ile pek çok dizi tv kanallarında boy göstermeye başladı.Hal böyle olunca yeni yüzler,yeni tarzlar ve yeni kıyafetler de ekranları sardı. Medcezir başta olmak üzere pek çok projede hoş stiller ve özel tasarım giysiler gözümüze çarpıyor.Bazılarına oturduğumuz yerden bakıp, bu bluz hangi marka,şu etek nerden acaba diye meraktan çatladığımız oluyordur.Ben sizin bu merakınızı birazcık gidereyim ve Medcezir'in 4.bölüm kıyafetlerini paylaşayım,ne dersiniz?


İlk olarak Medcezir dizisinde Mira karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya'nın bluzüyle işe başlayalım. Mira'nın 4.bölümün başında giydiği bluzü Lady Faith Design'ın kış koleksiyonundan Amoreblocks desenli tasarımın ta kendisi.Bu bluzü Naz19 Bebek mağazasında ve ladyfaith.com.tr'de bulabilirsiniz.Bordo pantolon ise Beymen Club'dan.


Diğer bir paylaşım ise görür görmez tanıdığım bir parça. Medcezir dizisinde Eylül karakterinin sahile inerken takmış olduğu lacivert-bordo renkli,Fatma'nın eli figürlü çanta Mavi loves Mehry Mu koleksiyonundan. Bu çantaya Mehry Mu koleksiyonuna yer veren Mavi mağazalarından ulaşabilirsiniz. Aynı sahnede Eylül’ün üzerinde bulunan kot şort ve üst ise Topshop Markasına ait.



Gelelim Mira’nın arkası işli,haki gömleğine.Mira’nın sahile giderken giymiş olduğu haki gömleği Academia markasına ait. 



   Mira’nın Yaman ile birlikte evin önünde limonata içtikleri sahnede üzerinde bulunan kot eteği ve bluzu Hakan Yıldırım tasarımı.


 Kulüpteki akşam yemeği sahnesinde Mira’nın üstünde gördüğümüz beyaz elbise yine bir Hakan Yıldırım tasarımı.


 Son sahneye yakın Mira'nın üzerinde gördüğümüz gri sırt dekolteli,örgü bluz Eda Erdoğan tasarımı.Eda Erdoğan'ın tasarımlarını Room Teşvikiye'de bulabilirsiniz.

      

                                                    Bilgilerin kaynağı Room Teşvikiye'dir.
                                     
       

No comments:

Post a Comment