18.11.13

Medcezir'den ilham verici parçalar


   Cuma günlerinin ilgiyle izlenen ve takip edilen dizisi Medcezir, ilham veren stil örnekleri ile de akılda kalmayı başarıyor.Geçtiğimiz cuma akşamı yayınlanan 9.bölümünde yine birbirinden hoş parçalar dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim. Buyrun bakalım:)


İlk olarak Ender'in saks mavisi, puantiyeli kalem eteğinden başlayalım. Ender'in Selim ile tartıştığı sahnede giydiği kalem etek Beymen Club'dan.Fiyatı 245TL olan bu eteği Beymen Club mağazalarında bulabilirsiniz.

Beymen Club Lookbook'dan.

İkinci paylaşımım ise merak edilen parçalardan biri olan Mira'nın gece mavisi ceketi. Arkası ve kolları yılan derisi görünümlü süet ceket Ayşen Armağan tasarımı.


Aynı sahnede ceketinin içine giydiği siyah kısa kollu deri bluz,farklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken bir parça. Arkası fermuar detaylı bu deri bluz Scotch&Soda'dan. Fiyatı yaklaşık 700TL olan bluzü Scotch&Soda'nın web sitesinden inceleyebilirsiniz.Bluzun ayrıca turuncu rengi de mevcut.



Scotch&Soda

Son sahnede Mira'nın giydiği pelerin modeli palto gerçekten çok zarif. Lacivert rengi, bordo ve hardal tonlarında çizgili, pelerin palto Max&Co'dan. Paltoyu Max&Co'nun websitesinden inceleyebilirsiniz.

Resmin Kaynağı: Max&Co


Mira'nın okulun ilk günü giydiği kombini gerçekten çok sade ve şıktı. Kombinine eşlik eden minik detaylardan biri de fatmanın eli figürlü kolyesiydi.Kolyenin hangi marka olduğu konusunda bir bilgi edinemedim.Ancak  benzer bir modeli sizlerle paylaşmak istedim. Fatmanın eli kolyesinin bir benzerini bundanondansundan.com'da bulabilirsiniz.

Resmin Kaynağı: bundanondansundan


Mira'nın Yaman ile yürüyüşe çıktığı sahnede giydiği gömlek ve ceketi de Scotch&Soda'dan.Aynı sahnede giydiği dolgu topuklu botlar ise İnci deri'ye ait. Ceketi buradan inceleyebilirsiniz.

   Resmin kaynağı: Scotch&Soda



No comments:

Post a Comment