11.8.14

2014-2015 Sonbahar-Kış Aksesuar Trendleri


Yazın bitmesine sayılı günler kala sonbahar-kış takı trendlerine göz atmanın tam zamanı. Aksesuarların takılardan daha ön planda olacağı bu sezon, bizleri yine iddialı ve şık tasarımlar bekliyor.



Tasma kolyeler, çiçekli takılar, tek küpe,  püsküllü takı ve aksesuarlar, altın rengi takılar, kalın kemerler, kürk atkılar, büyük cuff bilezikler sezonun öne çıkan takı modelleri arasında yer alıyor.




Geçen sezon oldukça popüler olan tasma kolyeler, bu sezon da bir yere ayrılmıyor.  Altın ve gümüş tonlarında, tasmayı anımsatan Choker kolyeler sezonun gözde takı trendlerinden biri. Metal plaka veya zincirden oluşan tasma kolyeler bu sefer Afrika esintili etnik detaylarla karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz sezon revaçta olan zincirler ise sonbahar-kış sezonunda da yerini koruyor. Küpeden bilekliğe pek çok takı modelinde kullanılan zincirleri daha çok kolyelerde göreceğiz. Özellikle üst üste takılan zincir kolyeler bu sezon çok moda.




Takı ve aksesuarlarda altın renginin hakimiyeti de sürüyor. Geometrik bilezikler, figürlü kolyeler ve daha birçok takı tasarım modellerinde altın rengi detaya rastlamak mümkün.



Sezonun aksesuar trendlerine baktığımızda; çiçek motifli kolye ve broşlar, deri takılar, kürk atkılar, uzun eldivenler ve yün kaşkollar bize göz kırpıyor. Ayrıca bu sezon oldukça büyük, gösterişli modeller karşımıza çıkmakta. Dikkat çekici büyüklükte kolyeler, cuff bilezikler, küpeler ve broşlar ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.





Tasma kolyelerin yanı sıra değişik detaylarla süslü tribal kolyeler de sezonda önemli bir yere sahip. Boncuklar, metaller ve ahşap detaylarla şekillenen tribal kolyeler bu sezon da boyunlarımızı süsleyecek.


No comments:

Post a Comment