5.6.14

Yaz sezonu saat trendleri



Kimimizin kolundan hiç çıkarmadığı saatler, kimimiz için ise sadece özel günlerde kıyafetini tamamlamak için kullandığı bir aksesuar. Her sezon farklı trendlerin görüldüğü saat modasında, bu yaz da farklı tasarımlar ön plana çıkıyor. Canlı renklerin hakim olduğu yaz sezonunda, enerjik parçalarla tarzınıza hareket katmak mümkün. Metalik renklilerden spor modellere, renkli kadrana sahip olanlara kadar özel tasarım saatler bu sezon vitrinlerde sizleri bekliyor.



Pastel renkler
Bu yazın en popüler renklerinden olan pastel tonlar saatlerde de karşımıza çıkıyor. Özellikle uçuk pembe, mint yeşili ve gök mavi renginde olanlar kendine hayran bırakıyor. Her tarza uygun olabilecek pastel tonda saatler, zarif şıklığıyla da göz dolduruyor. Spor veya şık olsun farketmez, bu yaz pastel tonda bir saat alarak modaya uyum sağlayın.



Renkli kadran modası
Saat deyince hepimizin aklı öncelikle metalik renklere gidiyor. Fakat yeni sezonda öne çıkan renkli kadranlar hepimizin nefesini kesiyor. Klasik kayışlıların yanı sıra metalik saatlerde de bulunan renkli kadranlar, metalden vazgeçemeyenlere de farklı bir alternatif sunuyor. Yaz aylarının bu eğlenceli atmosferine renkli kadranlarla eşlik edebilirsiniz. Stilinizle fark yaratmak istiyorsanız, birbirinden renkli ve sevimli özel tasarım aksesuarları tercih edebilirsiniz.



Spordan vazgeçemeyenlere
Her daim modası geçmeyen saatlerden biri de spor tarza sahip olanlar. Genellikle spor bir giyim tarzını benimseyenlerin tercih ettiği bu modeller, alışagelmiş tasarımların yanı sıra özel tasarım ürünlerle de dikkat çekiyor. Bu tarzda saatleri daha şık kombinlerinizle de kullanarak farklı bir uyum yakalayabilirsiniz. Eğer aksesuar düşkünüyseniz, pek çok çeşide sahip olmak isteyeceğiniz için spor bir model edinip takı kutunuzda ona yer açabilirsiniz.




Klasik severlere metalik renkler
Modası geçmeyen bir klasik olan metal kayışlı saatler bu sezon da favoriler arasında. Deri kayışlı saatler ilgimizi çekse de, metalik saatlerin yeri ayrı. Metalik trendinin oldukça yoğun olarak hissedildiği bu sezon, giyimde olduğu kadar, saatlerde de metal etkisi görülüyor. Klasiklere tutkuyla bağlıysanız altın veya gümüş bir saat ile bu tutkunuzu yaşayabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment