26.9.11

Fırsatlar dünyasında yeni bir soluk ;Gezlong




Fırsatlar dünyasına bir yenisi eklendi. Grupanya, şehir fırsatı, yakala.co, markafoni  vb.  fırsat sitelerinin  her geçen gün arttığı  internet ortamına , farklı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken bir isim eklendi ; Gezlong… Bir iki ay önce tesadüfen rastladım bu siteye.Bir arkadaşımın daveti üzerine de üye oldum ve daha ilk girişte web sitesinin tasarımıyla farklılığını hissettim..Kaliteyi hissettiren ve size en iyiyi sunmaya özen gösteren bir görüntüsü var .
 Gezlong ,en seçkin seyahat noktalarında uygun fiyata konaklamak isteyenler için bulunmaz bir adres..Yalnızca üyelerine özel indirimler sunan Türkiye`nin ilk online gezi kulübü..Tatil planı yapmak genelde zordur.önce nereye gitsek ile başlarız sormaya,sonradan nerede kalsak, orada ne yapsak  vb. sorular uzar gider.tabi en önemlisi de ne kadara mal olacağıdır. Gezlong, bütün bu sorularınızın yanıtını sizin için düşünüyor ve size farklı alternatifler sunuyor. Gezlong editörleri tarafından onaylanan birbirinden güzel otelleri, uygun fiyatlarla önünüze seriyor..Bildiğimiz fırsat sitelerinden  ayrı olarak burada teklifler yer alıyor.yani yanlış anlaşılmasın..Burada fırsatlar, teklif olarak adlandırılmış. Gezlong teklifleri 5-7 gün boyunca sürüyor. Üyeler, teklif verilen otelde takvimde görünen uygun olan tarihler içerisinde rezervasyonlarını gerçekleştirebiliyor. 

Ayrıca Gezlong yazar ve editörleri, oteller ve bulundukları çevreyle ilgili bilinmesi gerekenleri detaylı olarak anlatıyorlar.Gezilecek, görülecek yerler hakkında tavsiyelerde bulunuyorlar.Ödeme sisteminde de bir değişiklik gözüme çarptı.Garanti bankasının sanal pos uygulamasını kullanıyorlar..Yapmanız gereken, Garanti Bankası'nın ödeme için istediği kredi kartı numarası, son kullanma tarihi ve CVV2 kodu bilgilerini doldurmak. Bu doldurduğunuz bilgiler güvenli bir şekilde Garanti Bankası'na iletiliyor.. Siz de dakikalar içinde gördüğünüz teklifi satın almış oluyorsunuz. Geçtiğimiz yaz çok güzel teklifler görmüştüm,ama almak nasip olmadı..Bu sene takip edip, Gezlong`un sunduğu imkanlardan yararlanmayı düşünüyorum..Anlayacağınız  Gezlong`la bir gezintiye çıkmakta yarar var…

No comments:

Post a Comment