19.10.11

Atölye Dö Bora



Atölye Dö Bora ... Burası da neresi dediğinizi duyar gibiyim. Galata, Serdar-ı Ekrem Sokak`ta konumlanan ,dışarıdan bakıldığında eski plaklar ve elbiselerle dolu ikinci el dükkanını anımsatan, ama içerisinde farklı renkleri barındıran bir yer Atölye Dö Bora. 
Aslında mekanın ismi çok şey anlatıyor; burası sinema, müzik, saç tasarımı, ikinci el giysiler ,organik yiyeceklerle ilgilenen Bora`nın Atölyesi. Burası sadece ikinci el ürünlerin satıldığı bir dükkandan ibaret değil. O burada saç kesiyor, kıyafet tasarlıyor, kişiye özel styling yapıyor, kısa filmler çekiyor ve müzikle de ilgileniyor. Tamamıyla çok yönlü bir adam ,10 parmağında 10 marifet dediğimiz tiplerden.

Mekanın en ilginç tarafı ise içeride saç kesimi yapılması. Böyle bi yerde saç kesileceği aklımın ucundan geçmezdi.Ancak görünen bir gerçek var ki, artık mekanlar, butikler vb. yerler de kendilerini yeniliyor ve farklılaşmaya gidiyorlar. Farklı renkleri, farklı dokunuşlarla birleştirerek güzel sonuçlara imza atan Bora ,atölyesinde bunu tam anlamıyla gözler önüne seriyor.


Ayrıca Eski çanta ve özellikle bavullara meraklıysanız buraya göz atmanızda fayda var. İkinci el giysilerde de bolca çeşide rastlamak mümkün. Bora, yalnızca kadınlar için değil, erkekler için de gömlekler, kürklü deri paltolar, pantolonlar satıyor. Zaman zaman saç kesim atölyeleri düzenliyor. Stiller için Facebook sayfasındaki fotoğraflara göz atabilirsiniz.







Atölye dö Bora
Serdar-ı Ekrem Sokak 8/A, Galata

No comments:

Post a Comment