27.10.11

Fashion Project

Geçen ay, Sıraselvilerde yürürken tesadüfen keşfettiğim yerlerden biri de Fashion Project &Salon cafe. Dışardan bakıldığında sadece bir butiği andırıyor ama içeri girdiğinizde güzel bir sürpriz sizi bekliyor...

Fashion project, Cihangir'in tam merkezinde konumlanmış, birbirinden farklı tasarımcıların ürünlerine yer veren bir butik. Boa, Hande Bilten, Bugga, BlissKiss, Birsen Acar, Cana Üstün,Zeynep Erdoğan, Simla Atay, Lady Clock, Bagie Bag, Berry, Oli Bastiani, Kavita Bhartia, Işıl Arısoy, Minush,Meryem Deniz, Demoda, Paper Faces, Maria Grazia Panizzi, Cecilia Debucourt gibi isimlerin tasarımlarını bulabileceğiniz bir adres. Aynı zamanda buluşma noktası da diyebiliriz. Butiğin içerisinde modern dekore edilmiş, güzel bir cafe karşınıza çıkıyor.  Alışverişinizi yaptıktan sonra kahvenizi yudumlayıp, cheseecake'lerin tadına bakacağınız şirin bir cafe. Ayrıca zengin menüsüyle de damak tadınıza hitap eden mekanda, kahvaltı tercih edilen lezzetler arasında.




Moda ve yemeği bir araya getiren, farklı konseptte bir mağaza Fashion Project. Kıyefetler arasında hiç bir yerde göremeyeceğiniz modeller var.Ayrıca birbirinden güzel takı ve aksesuarlararastlamak mümkün. Modayı takip eden, farklı   giyinmeyi sevenler için ideal bir adres..

Ürünler 30-300 TL aralığında satışa sunuluyor.Cihangir dışında başka şube açarak bu güzelliği büyütme peşindeler. Bakalım bu kez bizi nasıl bir 'konsept' bekliyor olacak.

                






 
Fashion project
Sıraselviler caddesi,  76/A Cihangir
(Cihangir Carrefour Express’in yanı)
 Tel: (0212) 244 



No comments:

Post a Comment