27.10.11

Van için ROCK Konseri




 40 rock sanatçısı Küçükçiftlik Park’ta Van’a destek konseri veriyor
 Rock Müzisyenleri Van için biraraya geliyor !



23 Ekim günü  Van’da meydana gelen deprem sonrası çok sayıda yurttaşımız hayatını kaybetti, birçoğu da evsiz kaldı. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu ortamda, müzisyenler en iyi yaptıkları şeyi, ürettikleri müziği arkalarına alarak Van’a destek için Küçükçiftlik Park’ta bir araya geliyor. 40 sanatçının koşulsuz olarak vereceği konser, 30 Ekim Pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek ve konserin tüm geliri Van’a destek için Kızılay’a verilecek.

Demir Demirkan, Emre Aydın, Feridun Düzağaç, Kurban, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Aslı, Ogün Sanlısoy, Redd, Şebnem Ferah ve Yüksek Sadakat’in de dahil olduğu 40 sanatçının ücretsiz olarak katılımıyla gerçekleşecek olan ‘Van İçin Rock!’ konseri, 30 Ekim 2011 Pazar günü saat 10.00 – 00.00 saatleri arasında Küçükçiftlik Park’ta yapılacak. Dream tv'den canlı yayınlanacak olan konserin tüm geliri  TÜRK KIZILAY'ı vasıtasıyla "sadece"  Van'daki depremzedeler için kullanılacak. Ayrıca izleyiciler canlı yayında verilecek numaralara SMS göndererek katkıda bulunabilecekler.


Sahne Alacak İsimler: 4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran- Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat.


Konserde malzeme yardımı da toplanacak
Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek organizasyona katılımcılar  Van’a göndermek istedikleri malzemeleri getirebilecekler. Alanda toplanacak tüm malzemeler Şişli Belediyesi ekipleri tarafından ayrıştırılıp paketlenerek Van’a ulaştırılacak.


    
     Bir yardım da benden olsun , Van'da yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza bir faydam dokunsun diyorsanız bu kaçırılmaz bir fırsat. Rock sevenler için de ayrı bir güzelliği var..Hem sevdikleri sanatçıları dinleyecekler, hem de hayır işine destek olacaklar. Biletleri Biletix'ten ve Maçka Küçükçiftlik Park gişesinden temin edebilirsiniz.




 Yer: Maçka Küçükçiftlik Park
 Tarih : 30 Ekim 2011 Pazar
 Kapı açılış: 10:00
 Bilet Fiyatı: 20TL


  










No comments:

Post a Comment