23.10.11

Kendi ayakkabını tasarla; incetopuk.com


 
 Ayakkabı kadınlar için en önemli aksesuarlardan biridir. Binlerce çeşit mağaza, binlerce çeşit model olmasına rağmen bazı zamanlar istediğimiz gibi bir ayakkabı bulamayabiliriz.Hele ki bazı özel geceler için elbise hazırdır ama ona uygun ayakkabı bulmakta zorlanırız.Bu gibi durumlarda uyabilecek en iyi seçeneği bulmaya çalışırız. Ama bazen o da olmaz. 

   Öyleyse sizi yeni tanıştığım online alışveriş sitesiyle tanıştırayım ; http://www.incetopuk.com.
Türkiye`,de bir ilke imza atan bu site; kendi ayakkabınızı kendiniz tasarlayın , biz üretelim anlayışı ile yola çıkıyor ve müşterilerine çeşitli alternatifler sunuyor. 


    Web sitesine girerek topuk uzunluğundan,burun modeline, rengine,topuğun kalınlığına,inceliğine kadar her türlü detaya karar verebileceğiniz bir ayakkabı tasarlayabiliyorsunuz. Herşeyi tamamen kendi zevkinize göre siz belirliyorsunuz. Üstelik bu tasarımı siz yaptığınız için aynı ayakkabıyı başkasında görme şansınız da yok.  işte benim tasarladıklarımm ;

            
   
   Ayrıca sitede sizin için tasarlanmış hazır modellerde bulunmakta. Dilerseniz onlardan birini de seçebilirsiniz.Sizler için özel tasarım ürünlerden de birkaç parça seçtim. Bakalım beğenecek misiniz?




No comments:

Post a Comment