1.10.11

Kiehl`s

New York`un ve tüm dünyanın 1 numaralı cilt bakım markası Kiehl`s,Türkiye`deki ilk mağazasını İstanbul Akmerkez AVM`de açtı. Ünlülerin müdavimi olduğu cilt bakımı markasının doğuşu 1851`e dayanıyor. Kiehl`s`in benzerlerinden farkı  ise ezcane kökenli olması.Doğal içerikleri bilimle birleştirerek cilt, vücut, saç ve bebek ürünleri sunan Kiehl`s rakiplerinden bir adım önde olmayı başarıyor.



Öncelikle gelin Kiehl`s`i bi tanıyalım;

Kiehl’s kimdir? İlk Kiehl’s eczanesi New York East Village’da açılmış tarihi bir aile dükkanıdır. Markanın en büyük mirası kozmetik, bitki, ilaç ve tıbbi bilimlerin karışımını içermekte ve bu miras günümüzde formüllerimizde kullanılarak nesiller boyu aktarılmaktadır. Kiehl’s 1851’den beri müşterilerinin beklentilerine uygun olarak en yüksek kalitede cilt bakımını sağlamak için benzersiz formüllerde en iyi doğal içerikleri en yüksek oranda kullanıyor.

Eczane kökenli bu marka, yıllardır doğadaki en etkin bitkisel içerikleri yeni teknolojilerle birleştirerek müşterilerine sunmayı hedeflemiştir. Dermatologlarla ve Columbia Üniversitesi Dermatoloji Bölümü desteğiyle geliştirilen ürünlerle etkin ve güvenli bir cilt bakımı sunmaktadır.

Gerek ürünlerinin kalitesiyle gerekse müşterilerine olan dürüst ve adil yaklaşımıyla her adımında insanı temel alan bu marka, her zaman içinde bulunduğu toplumun yaşam kalitesini yükseltme hedefiyle çalışmaktadır.




Kiehl`s cilt,vücut,bebek,erkek ve saç bakımı ürünleriyle her yaştan ve her cinsiyetten farklı müşterilere ulaşmaktadır..Ürünleriyle ve kalitesiyle fark yaratan Kiehls ,Hollywood yıldızları başta olmak üzere, pek çok kişinin 1 numaralı tercihi olmaya devam ediyor..Doğal ürünleri ve çeşitli seçenekleriyle,bizlere aradığımız herşeyi bulabileceğimiz bir ortam sağlıyor. Özellikle cilt bakımı ürünleriyle adından  söz ettiren Kiehl`s`de , sivilce ilacından tutun da köpek şampuanına kadar her türlü bakım ürününe rastlamak mümkün. Aldığım duyumlara göre ürünlerinin de başarılı sonuçlar doğurduğu aşikar.Ünlülerin bu markayı tercih etme sebebi de bu olsa gerek.Peki bakalım ünlüler hangi Kiehl`s ürünlerini kullanıyormuş?


Sizde bu deneyimi yaşamak istiyorsanız ,Akmerkez mağazasına bir göz atın derim. Ben en yakın zamanda uğramayı düşünüyorum. Bu listedeki ürünler de aklınızın bi köşesinde olsun.Sonuçta güzelliğe giden yol, iyi bakımdan geçer...

No comments:

Post a Comment