2.10.11

Tav Passport


Tav passport kart ile ayrıcalıklar dünyasına girmeye hazır olun. Sıkça seyahat edenlerden misiniz?  Yoksa hız ve konfor düşkünü mü? 



  Eğer cevabınız evet ise Tav Passport Kart ile tanışma zamanı geldi. Hız, konfor ve ayrıcalıklarla dolu bir dünyaya adım atmak hiç de zor değil. Kapının ardında kalanlardan olmayın.Gelin bir an önce Tav Passport ile tanışın.
    Tav Passport, Tav Holding tarafından işletilen havalimanlarında yapacağınız seyahatlerinizde size hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan, çeşitli avantajlar sunan özel bir üyelik programıdır.
    Zamanınız değerliyse, yolculuğunuzda konfora önem veriyorsanız, indirimli ve ücretsiz hizmetlerden yararlanmak ilginizi çekiyorsa, Tav Passport Kart sahibi olmanın vakti gelmiş demektir. Tabii ki Tav Passport kartın size sağladıkları sadece bunlarla sınırlı değil...

Tav Passport Kart size birçok avantajın kapılarını birden açıyor...

30 gün boyunca ücretsiz otopark ve vale
Özel giriş kapısı,
Ayrıcalıklı uçuş ve pasaport işlemleri,
Duty free'lerde ayrıcalıklı kasa ve ürünlerde özel indirimler,
Ücretsiz lounge kullanımı
Restaurant ve kafe'lerde indirimler,
Ücretsiz ring hizmeti
Konaklama ve toplantı salonlarında avantajlar,
Transferlerde indirimler,
ve çok daha fazla avantaj
 
bu kartın içinde saklı.
 Tav Passport sahibiyseniz, yurt içi ve yurt dışında Tav Havalimanları’nın işletmiş olduğu tüm havalimanlarında kartın ayrıcalıklarından faydalanabiliyorsunuz.Hem de yanınızdaki bir misafiriniz ile birlikte!
 Bu kadar avantajından, konforundan bahsettik, peki bu üyelik programı ne kadar acaba? TAV Passport Kart’ın yıllık üyelik bedeli toplam 1.000 TL, Yapı Kredi Bankası'nın kredi kartlarına sahipseniz ayrıca %20 özel indirim imkanından da yararlanmak mümkün.
 Bu çok özel karta sahip olmak da bir o kadar kolay; dilerseniz 0212 444 25 75'i arayabilir, detaylı bilgiyi  canlı canlı alabilirsiniz ya da http://www.tavpassport.com web adresinden rahatlıkla detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Web sitesinde "Hemen Başvur" kısmına iletişim bilgilerinizi girdiğinizde, yetkililer anında size dönüş yapıyorlar. İnternet sitesinin de internet kullanıcılarına oldukça detaylı bilgi verdiğini unutmamak gerek!

No comments:

Post a Comment