12.12.11

Beyoğlu Tomtom Sokağın yeni keyif durağı; TEKTEKÇİ




  Beyoğlunun en eğlenceli mevki Tomtom mahallesinde yer alan yeni bir keyif durağıyla karşınızdayım..Beyoğlu'nun yeni shot barı olan Tektekçi, çok farklı bir mekan. Burası adeta bir shot cenneti.Tektekçi’de bütün içkilerin servisi 'shot' yani tek atımlık bardaklarda yapılıyor. Bira bile!


  100'ün üzerinde shot çeşidi bulunan Tektekçi de, bildiğimiz klasiklerin dışında mekana özel kokteyler de yer alıyor..Tektekçi'de Tatlı, Acı, Ekşi, Sert, Tatlı Ekşi, Tatlı Sert, Klasikler ve Dümdüzler olmak üzere sekiz farklı kategoride birçok özel tarif bulunuyor. Bu eşsiz lezzetleri kimi zaman deney tüpleri, reçel şişeleri, balonlar, huniler içinde, kimi zaman anneannenizin evlerinde gördüğünüz likör şişeleri ve bardaklarında, kimi zaman da klasik shot bardaklarıyla içebiliyor ya da tüketebiliyorsunuz.



                      
 Ayrıca hiçbiryerde bulamayacağınız türden alköllü atıştırmalıklar var. Rakılı peynir, votkalı kavun topları, viskili sufle, alkollü dondurma bunlardan sadece birkaçı. 100’ün üzerinde shot çeşidinin tek tek tadına bakmak, rakılı peynir, viskili sufle gibi 25 çeşit alkollü atıştırmalıklar ile yeni ve farklı lezzetleri  denemek için buyrun Tektekçi'ye...

   Pazar hariç her gün 18.00-04.00 arası açık olan mekanda , hafta içi 18.30-20.30 arası happy hour konseptiyle tüm shot’lar yüzde 20 indirimli. Genellikle  80-90' ların pop, rock şarkılarının çalındığı mekanda günümüz rock ve pop parçalarını da duymak mümkün. Kimi zaman latin müziğe de geçilebiliyor. Esas amaç; insanları eğlendirebilecek bir ortam yaratmak.Bu da en iyi şekilde oluyor.

  İçkiler arasında favorilere değinecek olursak; Zor kız tatlı ve hafif bir içki, ayrıca birçok müşterinin de favorisi. Zoi zencefilli bir shot. O da en çok sevilen tatlar arasında. Dobby ise süzme yoğurt, browni, Keglevicgh ve çilek içeren bir tat.

     İşte size Tektekçi'de en çok tercih edilenler listesi;

    TEKTEKÇİ TOP 10

1. Cucuk
2. Beberuhi
3. Bombox
4. Rakı’n&Roll
5. Yasak Elma
6. Amman!
7. Zor Kız
8. Kepazelik
9. Zoi
10. Fişenk


         Shot severler, birbirinden ilginç tatları denemek isteyenler, haydi  ilk fırsatta soluğu Tektekçi'de alın. Kim bilir belki geceye TEKTEKÇİ’de başlar, TEKTEKÇİ’de bitirirsiniz…





TEKTEKÇİ
Tomtom Mahallesi Acara Sokak 2/1 (İndigo Pub karşısı)
Beyoğlu/ İstanbul

1 comment:

  1. Blogunu bugun bu postun ile keşfettim ve izlemeye başladım. Benimkine de ugrayabilirsin.

    www.trendsbysevi.blogspot.com

    ReplyDelete