8.12.11

kutu kutu çantalar; Fashion Pride


    
Yeni bir tasarımcıyla tanışmaya ne dersiniz? Aslında bu işi uzun zamandır yapıyormuş ama ben yeni keşfettim. Elif Uysal Turizm okumuş, farklı sektörlerde çalışmış sonrasında medikalci olmuş. Ama asıl hayali kendine özgü tasarımlarını bir araya getirip bir marka yaratmakmış. Çabalamış,çalışmış, hayali için çırpınmış Ve sonunda yeteneğini ve sabrını ortaya koyarak çok güzel bir iş çıkarmış. Pride Fashion markasının yaratıcısı olan Elif uysal, şimdilerde boxy bag adını verdiği rengarenk, desenli kutu çanta modelleriyle oldukça beğeni topluyor. Ağırlıklı olarak kutu çanta modelleri tasarlayan Elif Uysal , aynı zamanda dikişteki yeteneğini kıyafetler üzerinde de gösteriyor. Elbise, etek ve bluz tasarımları da oldukça hoş. Kendisi aynı zamanda bir blogger. Modaya dair herşeyi ve kendi markasıyla ilgili haberleri blogundan takip edebilirsiniz.












   Çantalarda oldukça fazla çeşit ve alternatif var. Elif Uysal  renk renk ,desen desen, çok sevimli tasarımlara imza atmış. Çantalarda su geçirmeyen kumaş kullanılmış. Bu nedenle kışın da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.
   





                            


      Peki bu Pride boxy baglere nerelerden ulaşabiliriz?  Beyoğlu Eba Design Butik, Kadıköy Mel's Couture, Bodrum Nana Butik ve Bodrum More Mero da  Fashion pride markasının ürünlerini bulabilirsiniz. Ayrıca internetten bilgi ve sipariş için elif5681@gmail.com  ile irtibata geçebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için www.fashionbypride.com ve www.elifprideuysal.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

                          
      
  
                         

Fashion Pride Satış Noktaları

Eba Design Butik
Boğazkesen Cad. Firuzağa Mah. 
Bostanbaşı sok. No: 3/A Beyoğlu

Mel's Couture 
Yazanlar Sok. No: 9/3 Çınar Palas Apt. Suadiye/Kadıköy
Bağdat caddesi Vakko arkası

Nana Butik
Mağaza 1 : Göltürkbükü Sahil
Mağaza 2 : Kuum Hotel & Spa
Atatürk Cad. No: 150 Göltürkbükü/Bodrum-Muğla

More Mero
Hamam Sok. No: 10 Bodrum-Muğla

1 comment:

  1. merhaba. blogunu yeni kesfettim. hemen takibe aldim!
    bu cantalara da bayildim. Cupcake kadar renkli tasarimlar;)
    Cupcake tadinda kalin!
    http://gonchagoncha.blogspot.com/

    ReplyDelete