21.12.11

Midye Dolma Evi; Mussel House

  
  Yine yeni ve farklı bir keşifle karşınızdayım.. Bugün 1.leventte yürürken dikkatimi çeken Mussel House küçük, şirin ve oldukça modern bir midye dolma mekanı..Evet yanlış duymadınız midye dolmacı buldum:) Aynı zamanda kokoreçte bulunuyor burada.. Mussel House, en temiz midyeleri akıntı’nın bol olduğu sulardan çıkarıyor. Doğal ortamda yetiştirilen midyeler toplandıktan sonra havuzlarda arındırılıp boylarına göre ayrıldıktan sonra midye dolma olarak hazırlanmak üzere Mussel House’ın tesislerine giriyor. Tamamen hijyenik koşullarda işlenerek, güvenle yiyebileceğiniz midye dolmalar hazırlanıyor ve sizlere sunuluyor..Mussel House, midyenin yüksek oranda protein ve Omega 3 yağları içeren bir besin kaynağı olduğunu da müşterilerine hatırlatıyor..



Gelelim mekana; Mussel house dışardan bakıldığında dükkan burger ve benzerlerini anımsatan bir dekorasyona, konsepte sahip gibi..Uzaktan bakıldığında midye dolmacı demezsiniz belkide.Ama camında yazan midye dolma,midye güveç,kokoreç vb. yazıları görünce anlıyorsunuz neci olduğunu. Küçük,sevimli, yurt dışındaki dükkanları anımsatan bir görüntüsü var. 

                                      

  Midye konusunda kendini kanıtlamış bir mekan olarak ,menüsünde daha çok midye ve onun türevi  lezzetlere yer veriyor.. Midye dolma başta olmak üzere, midyeli pilav ,midye güveç ve  midye marine menü de bulunan birkaç lezzetten biri. Ayrıca Kokoreç de mussel house'un menüsünde bulunan diğer bir alternatif.. Kokoreç çeyrek, yarım, Nacho kokoreç, kaşarlı kokoreç dürüm ,kokoreç güveç gibi alternatiflere de rastlamak mümkün..

Midyenin en tazesi, en lezzetlisi sloganıyla kendine son derece güvenen ve müşterilerine kaliteyi ve lezzeti bir arada sunan Mussel house midye dolma ve kokoreç sevenlerin yeni durağı olacağa benziyor..Etiler dışında  Profilo alışveriş merkezinde de bir şubesi olduğunu öğrendim..Hangisi size daha yakınsa artık bir uğramanızda fayda var...






Mussel House
Nispetiye Cad. Gürel Apt. No:42
D:6  Etiler / İstanbul
Tel: 0212 270 8 111

No comments:

Post a Comment