28.1.12

Cildinizde Ferahlatıcı Bir SPA Etkisi ; Bliss

      Aylar önce keşfettiğim, ama bir türlü sizlerle paylaşamadığım bir marka ile karşınızdayım..Bliss'den bahsediyorum. Yurt dışı seyahatlerinizde belki de gözünüze çarpmıştır, adı tanıdık gelmiş olabilir. Bliss ürünlerini temin edebilmek ve spa merkezlerinde bakım yaptırabilmek için yurt dışına gitmenize gerek kalmadı.Bliss markası, spa keyfini evinize taşıyor. Katie Holmes, Liv Tyler, Rihanna, Megan Fox, Britney Spears gibi dünyaca ünlü isimlerin tutkunu olduğu Bliss ürünleri artık Türkiye'de ve bu deneyimi yaşayabilmeniz için Boyner'de sizleri bekliyor.


     Bliss New York kökenli bir cilt bakım markası.1996 yılında kurulan marka,geleneksel ve sınırlı SPA anlayışını yenileyerek gerçek bir SPA devrimi başlatmış ve bunu tüm dünyayla paylaşmıştır. Bliss, Hollywood'dan Hong Kong'a 22 farklı lokasyonda yer alan Dünyaca ünlü SPA merkezleriyle ün kazanmış ve pek çok Hollywood yıldızının gözdesi olmayı başarmıştır. Dünyanın en ünlü spa bakımlarına ve masajlarına sahip Bliss markası, cildinizi güzelleştirip tazelerken,kendinizi çok daha keyifli ve iyi hissetmenizi sağlıyor.Bliss,   güzelliğe giden yolun mutlu olmaktan geçtğine inanıyor.Bliss'in felsefesine göre bakımlı ve iyi hissetmenin yegane yolu mutlu olmak. Bu mutluluğu; size keyif veren ve enerjinizi yükselten Spa bakımları ve birbirinden etkili özel ürünleriyle yaşatıyor.

                                              
         Yüz temizleme jeli; 65 TL , Gözenek temizleyici peeling; 92 TL, çift etkili siyah nokta önleyici temizleme sütü; 75 TL
          Yoğun el bakım kremi; 49 TL, Limon ve adaçayı özlü vücut kremi; 69 TL, Selülit karşıtı sıkılaştırıcı krem; 88 TL

                                                     
       
  Bliss'in ünlü spa bakımlarından esinlenerek yaratılan bu özel ürünleri cildinizi ferahlatmakla kalmıyor, canlandırıyor ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor.Cilt bakım ürünlerinin yanı sıra banyo ve vücut ürünleriyle de iddialı olan Bliss ,Ünlü spa bakımlarını banyonuza taşımanızı sağlıyor. Limon ve adaçayı özlü vücut kremi,Kan portakallı ve beyaz biber özlü duş jeli, Limon ve adaçaylı vücut peelingi bu ürünlerden birkaçı. Özellikle limon ve adaçayı özlü vücut kremi ile vücudunuzda kadife yumuşaklığını hissedeceksiniz.El,ayak bakımı ürünleri ve selülit karşıtı bakım kremleri de Bliss'in vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday.



                                          
  Canlandırıcı oksijen maskesi ;139 TL ve oksijen bakım kremi ; 159 TL.



    Cilt için taze bir nefes hissi yaratan oksijen serisi de denemeye değer. Mat,donuk ve yorgun görünümlü ciltleri canlandırmaya,aydınlatmaya yarayan oksijen serisi,aynı zamanda cildinizde detoks etkisi yaratıyor. C vitamini ve oksijen molekülleri içeren formülüyle cildinizi canlandırırken, yaşlılık belirtileriyle savaşmayı da destekliyor.

        Bliss ürünleriyle güzelliğinize güzellik katmak, siyah nokta, sivilce vb. cilt sorunlarına karşı önlem almak, etkili cilt bakım ürünleriyle derinlemesine temizlik yapmak, ölü hücrelerden arınmak istiyorsanız , bu keyif veren ve sizi mutluluğa götüren Bliss ürünleri ile bir an önce tanışın. Bu deneyimi yaşamak için, istikamet Boyner mağazaları.. 
               

No comments:

Post a Comment