25.1.12

Eğlence Diyarı; Kuruçeşme Kahvesi Game Zone


      Uzun bir aradan sonra yeni bir keşifle karşınızdayım. Burası çok yönlü bir yer, ayrıca size pek çok alternatif sunan 770 m2 'lik geniş bir alana sahip. Kuruçeşme kahvesi Game Zone'dan bahsediyorum. Kuruçeşme kahvesini çoğunuz bilirsiniz.Yalnız burası ondan apayrı. Bu mekan; Kuruçeşme kahvesinin arka tarafındaki binaya, Sony'nin desteğiyle açılmış bir eğlence kompleksi. 3D oyunları, okey, Monopoly,Tabu gibi board oyunları, bilardo,dart ve tilt makineleri gibi onlarca oyun seçeneği sunuyor sizlere. Hepsi için ayrı köşeler belirlenmiş. Giriş katına baktığınızda burayı bir restoran zannedebilirsiniz. Burada yemek servisi de var, nargile de var..Ama aslında mekanın asıl konsepti eğlence üzerine. Mekanda sizi şaşırtan detaylar da karşınıza çıkabilir.Duvarın bir tarafı buranın sizi nasıl eğlendireceğini anlatırken, diğer duvar illüstrasyonlarla donatılmış. Ayrıca elektronik okey masaları da ilgi çeken detaylardan.

 
     Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir sürü alternatif var bu mekanda.İster salonda Monopoly ,Tabu  gibi oyunları oynayabilir, isterseniz otomatik masalarda okeye dönebilirsiniz. Ayrıca üst katta bulunan özel odalarda 3D'li oyunlar oynayabilir ya da film izleyebilirsiniz. Saati 10 TL'ye Ipad ya da Psp kiralayabilirsiniz.Burada seçenekler bitmiyor.


                            
        Odalardaki 3D sistemi de görülmeye değer. 3D'nin hakkını veren oyunlardan Crysis 2 ve Kill Zone 3 dışında God of War, Fight Night Round 4, Mortal Combat ve Street Fighter gibi oyunları da kiralamak mümkün.Mekanın size sunduğu diğer aktivitelerden biri de karaoke. Karaoke ile şarkıcılığınızı gösterip,eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.Kendinize ait özel odada, arkadaşlarınızla vakit geçirmek istiyorsanız oda saati 20 TL. 3D oyun veya filmlerden birini kiraladığınızda ise 10 TL daha üstüne ekleniyor. Diğer oyunlar ve filmler için ise oda ücretinin üzerine 5 TL vermeniz gerekiyor. Dilerseniz kendi oyununuzu ve filminizi yanınızda getirebilirsiniz. Oyunlar sonrasında, stres atmak veya rahatlamak için , 5 TL vererek kendinizi masaj koltuklarından birine atabilirsiniz.


                                         

      Bu kadar seçenek yetmedi mi ? O zaman size son bir alternatiften daha bahsedeyim. Burada kişiye özel parti ayrıcalığı da var.Kendi partimi kendim yaparım diyorsanız eğer, salonu kiralayabiliyorsunuz. Mekanın menüsüne gelecek olursak; Kuruçeşme kahvesiyle aynı ve zengin bir menüye sahip. Buradaki 3D odalar sadece oyun ve film tutkunlarına yönelik değil, aynı zamanda iş adamları için de tercih edilesi odalar. Kısa toplantılar ve sunumlar için birebir. Mekanın içi de çok kullanışlı ve herşey dört dörtlük düşünülmüş. Dekorasyon da küçük oynamalar yapılarak, bir anda mekan gece kulübü havasına bürünebiliyor.Muhteşem ses sistemiyle, 300 kişilik bir parti ortamına dönüşebiliyor.

     Eğlenmeyi sevenlerdenseniz, biraz farklı bir mekan arayışındaysanız, bir mekanda birden çok aktiviteyi dilediğinizce, tadını çıkararak yapma niyetindeyseniz , aradığınız yer burası.. Size bir mekanda onlarca alternatif sunan ve eğlenmeye, güzel vakit geçirmeye dair her olanağı sağlayan Kuruçeşme Kahvesi Game Zone'a uğramadan geçmeyin diyorum..Bu arada belirtmeyi unuttuğum bir nokta ; Game zone her gün 09:00-04:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


   
   

 Kuruçeşme Kahvesi Game Zone
 Muallim Naci Caddesi 109,
 Kuruçeşme, Beşiktaş
 Tel: (0212) 287 81 07
      

 

No comments:

Post a Comment