4.1.12

Evinizin herşeyi Evmanya'da

 
Evinizin herşeyi sloganı sizlere tanıdık geliyor değil mi? Evinizin herşeyi deyince aklımıza gelen ilk yer İkea oluyor haliyle...Şimdi sizleri İkea'yı aratmayacak bir yerle tanıştırıyorum..

İlk ev-dekorasyon alışveriş sitesi olan Evmanya , saklama kabından  dolaba, ev ve dekorasyonla ilgili her türlü araç-gereci bulabileceğiniz hatta dekorasyonla ilgili tavsiyeler alabileceğiniz tek adres..Mutfak gereçleri, aydınlatmalar, mobilyalar, elektronik aletler, dekoratif aksesuarlar, kitaplıklar, bahçe ürünleri, banyo gereçleri, kişisel bakım ürünleri, ev tekstil ürünleri ve daha fazlasını burada bulabilirsiniz. Artık o kadar yol gidip dolaşmanıza gerek yok. Tabi İkea ile kıyaslanamaz.Orayı gezmenin de keyfi bir başka. Ama Evmanya size oturduğunuz yerden bir tıkla ihtiyaçlarınızı karşılama imkanı sunuyor. Seç ,beğen,sepete at.. Evinizin her alanına yönelik alternatifler sunan Evmanya da  tasarım ürünlere rastlamak da mümkün.




Ayrıca Evyaşam köşesiyle dekorasyon, ev trend , mutfak, ev bakımı-tadilat, bloggerların dekorasyon hakkındaki görüşleri gibi başlıklara da yer veriyor. Ev dekorasyon trendleri, modern dekorasyon örneklerinden kareler ve ilginç banyo dekorasyonlarına rastlamak mümkün.. Ayrıca mutfak tasarımları,yemek tarifleri  ve ev dekorasyonuna yönelik pratik fikirler de Evyaşam köşesinin bir parçası..Bu pratik ve ilginç fikirleri, gözünüze kestirip  kendi evinize de uygulayabilirsiniz..





Evmanya'da şu an seçili ürünlerde indirim var... Ayrıca kampanya habercisi bölümünden kampanyaları takip edebilirsiniz.. Evinize dair herşeyi bulabileceğiniz bu adrese bakmadan geçmeyin ,hatta bence sık kullanılanlara ekleyin.. Daha detaylı incelemek için http://www.evmanya.com/ 'u ziyaret edebilirsiniz..


Not: Objeler tamamen benim seçimim ve kolajımdan ibarettir. Alıntı yoktur...


No comments:

Post a Comment