9.1.12

Makas Kuaför Artık Seyrantepe'de

   Erdem kıramer akademi tarafından yaratılan Makas kuaförü duymuşsunuzdur heralde. Bilmeyenler için kısa bir açıklama yapiyim hemen. Makas; Erdem kıramer akademi'de eğitim almış gençlerin yeteneklerini özgürce sergileyebildikleri bir salon zinciridir. En kaliteli hizmeti, en iyi fiyatlarla müşterisine sunan bir kuaför salonudur.

                                    


  Uygun fiyata kaliteli hizmet anlayışı, buna bir de Erdem Kıramer Akademi'nin  güvenilirliği eklenince Makas tadından yenmez bir hal alıyor..İlk şubesini Aralık 2008'de Beşiktaş'ta açan Makas,13 şubesiyle kuaför sektöründe hızlı bir ilerleme kaydetmiş ve kısa zamanda adından söz ettiren, pek çok bayan tarafından tercih edilen kuaförlerden biri olmuştur.

   Biz bayanlar en iyi hizmet, en doğru hizmeti isteriz her zaman.. Hele ki saçlarımız bizim için önemlidir.Bir kere yanlış işlem oldu mu, uzun süre başımız ağrıyabilir. Ama kaliteli, özenli hizmet almak ve usta ellere saçımızı emanet etmek, el yakan cinsten olur çoğu zaman. Hem uzman eller olacak, hem hesaplı olacak, hem kaliteli ürünler kullanılacak.Bunların hepsini bir arada bulmak zordur. İşte Makas, bunların hepsini bir mekanda sizlere sunuyor.. Erdem kıramer akademinin yetenekli gençleri , Türkiye'nin en iyi profesyonel saç bakım ürünleri ile saçınızda harikalar yaratıyor. Makas'ta saç bakımınız ve boyanızda ; Wella, Sebastian ve John Frieda gibi markalar kullanılıyor. 

   Ayrıca makas kuaförün iç tasarımı ve dekorasyonu da diğer kuaförlere göre çok farklı ve ilgi çekici. Kullanılan objeler, mobilyalar çok modern ve rengarenk..Yenilikçi, dinamik ve genç bir ekibin varlığı, mekanın iç tasarımında da kendini gösteriyor.



  
    Beşiktaş, Levent, Yeşilköy, Bağdat Caddesi, Erenköy, İstinye, Ortaköy, Etiler, Nişantaşı ve daha birçok şubesi ile kuaför zinciri yaratan Makas, artık Seyrantepe'de.. Seyrantepe neresi diyebilirsiniz, bazılarınıza bu semt tanıdık gelmeyebilir. Ben de seyrantepe de makas açılacağını, Makas kuaförün burnumun dibine kadar geleceğini tahmin etmezdim..Aslında bulunduğu yer ,tam olarak seyrantepe değil.. Sanayi mahallesinden seyrantepeye gidilen yol üzerinde yer alıyor. Ama Makas Seyrantepe diye geçiyor.. Makas seyrantepe şubesi açılalı birkaç ay oldu.Ama ben bir türlü sizlerle paylaşamadım. Edindiğim bilgilere göre Makas Seyrantepe şubesi 3 kasımda açılmış.

   Şimdi sizlere hala devam ,dört dörtlük kampanyalarından bahsedeyim. Açılış tarihinden itibaren 3 ay boyunca geçerli olan bu fırsatlar hiçte yabana atılcak gibi değil. Arkadaşını getirene %50 indirim, Her ayın ilk çarşambası renk işlemlerinde %20 indirim, Fönde 5+1 kampanyası, Makas Seyrantepe'nin sizlere sunmuş olduğu fırsatlardan birkaçı.  Makas kuaför; cazip fiyata kaliteli hizmet almak isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor. Kampanyaların bitimine son bir ay kalmış.. Kendinizi yenilemek, değiştirmek veya uzman ellerde saç bakımı yaptırmak istiyorsanız buyrun Makas'a..

  Ayrıca diğer bir promosyon haberini daha sizlerle paylaşmak istiyorum.
09 Ocak 2012 Pazartesi-13 Ocak  2012 Cuma günleri arasında arkadaşını getirene tüm servislerde anında %50 indirim!
*Tüm salonlarda geçerlidir. Yanınızda getireceğiniz kişinin en az geçtiğimiz 4 ay Makas müşterisi olmaması şartı vardır. Bu promosyon senede 1 kere gerçekleşmektedir.



  Makas  Fiyat Tablosu                                                           

Fön: 12 TL
Maşa: 30TL
Kesim: 45 TL
Dip Boya: 65 TL
Bütün Boya:75 TL
Organik Bütün Boya: 105 TL
Röfle: 120-140 TL
Dekolore Renk Değişimi: 170-190 TL
Cila:35 TL
Manikür: 20 TL
Pedikür: 25TL

Makas Saç Bakımı:
Bakım: 30 TL
Express Bakım: 25TL
Sebastian Texture Bakım: 50 TL
Sp Bakım: 35 TL


     Fiyatlar görüldüğü üzere gayet uygun. Yani bir mahalle kuaförüyle eşdeğer neredeyse.. Saçlarınız sizin için önemliyse, kaliteli ve güvenilir hizmet almak istiyorsanız, hem de cebimden çok para gitmesin diyorsanız Makas'a uğramadan geçmeyin. Ben en yakın zamanda bu fırsatların birinden  yararlanmayı düşünüyorum. Siz de bu fırsatı kaçırmayın..




MAKAS  SEYRANTEPE
HUZUR MAH.
FATİH CAD.NO:67
SEYRANTEPE/İSTANBUL
0212 576 68 68


    










1 comment:

  1. Çok başarılı bir paylaşım olmuş Hurda hurdacı firması olarak başarılarınızın devamını ve yazılarınızın devamını bekleriz.

    ReplyDelete