29.1.12

Bags



        Shopping bag'ler bu sezon çok hoşuma gitmeye başladı. Neredeyse her mağaza da koleksiyonunda bu modele yer vermişti. İçlerinde beğendiklerim olmuştu ama biraz kararsız kalmıştım her zamanki gibi. Bu sezon baktıklarım arasında aklımda kalanlar bunlar oldu.. Aslında başka alternatifler de vardı. Ama kafanızı karıştırmaya gerek yok.Ben üçünü de beğendim. Sizce bunlardan hangisi daha güzel ve kullanışlı?



    
                                                                       MANGO


                                                                                    ZARA

                                           
     Ayrıca bir çantanın fotosunu daha paylaşıyorum sizinle. Bu çantada çok aklım kaldı, elde tutunca çok hoş duruyor.Ama bilemedim. Fiyatı  200TL 'ye düşmüş ama kalite duruyor..
  MANGO
     
      
                                            

                               

                                             

2 comments:

  1. Merhaba, hepsi çok güzelmiş ama sanırım ben oyumu Zara olandan yana kullanırdım. Mail de sorduğuna gelince Zara' nın Cashmere koleksiyonunu önerebilirim.

    Sevgiler

    ReplyDelete
  2. Evet o çok güzel ya..Ama baktığım zaraların hiçibrinde kalmamış.sezon başında da okadar zara da gezdm.bunu hiç görmemştm.indirim zamnnda hatırldm bu modeli interntten görmştm. şmdi de yok hçbyerde.yni belki bakırköy trfnda,yda karşı trflarda vardır.ama final dönemi üstüne kar filan derken o taraflra bkamdm.nyse saol cnm fikir verdgn için.

    ReplyDelete