24.2.12

Pastada lezzet arayanlara Mulino Bakery


                                                                   
   Sizleri yeni keşfettiğim lezzet duraklarından biriyle tanıştırıyorum. Butik pastanecilik anlayışıyla yola çıkan Mulino bakery, iki yakın arkadaşın bir araya gelerek oluşturduğu çok özel ve farklı bir marka.                                                            

   Mulino Bakery; tarzıyla, kalitesiyle ve ürünleriyle pastacılık sektöründeki diğer yerlerden ayrılan, ortamı ve sunduğu hizmetle farkını ortaya koyan bir yer. Ürünlerinde her şeyin en iyisini, en tazesini kullanmaya özen göstererek, kaliteyi lezzetle birleştiren sıcak, samimi bir pastane-cafe Mulino.



  Pasta, brownie, cheesecake, tart, kurabiye, tuzlu çeşitleri ve çocuklara özel alternatifleri ile zengin ürün yelpazesine sahip Mulino, özel davetleriniz için de birbirinden lezzetli seçenekler sunuyor. Rengarenk cupcakeler, şirin brownieler, mini cheesecakeler ve ev pizzaları bunlardan birkaçı. İçki davetleriniz için de atıştırmalık boyutlardaki tatlı ve tuzlu seçeneklerini düşünebilirsiniz. Davetinizi farklı kılacak daha birçok alternatifi tatmak istiyorsanız, Mulino Bakery farkını siz de yaşayın..Özellikle Cheesecakelerini tatmış biri olarak,denemenizi tavsiye ediyorum. 
 Mulino Bakery ile butik pastanecilik anlayışından gelen özeni, titizliği sonuna kadar hissedebilecek ve zengin ürün çeşitliliğiyle damaklarınızı tatlandıracaksınız..


                                          



   Mulino Bakery
   İstanbul Cad. Neo Vista Çarşısı 14/8
   Göktürk, İstanbul
   Tel: 0212 322 41 36

No comments:

Post a Comment