1.3.12

Nişantaşındaki Keyif durağınız; Hardal

                    
                                
    Uzun zamandır yazmayı düşündüğüm ama hep ertelediğim bir mekanla karşınızdayım.
Hardal'dan bahsediyorum.Eğlence ve yemek sektörüne farklı tarzda mekanlar kazandıran Mar Group'un iddialı mekanlarından Hardal, Asmalımescit dışında Nişantaşı'ndaki şubesiyle de oldukça beğeni topluyor. 

  Nişantaşı Atiye Sokak'ın gözde mekanlarından biri haline gelen Hardal, günün her saati keyif alabileceğiniz bir yer. Hareketli, enerji dolu ortamı,farklı tarzda dekorasyonu ve birbirinden lezzetli yemekleriyle de farklılığını konuşturuyor.2 katlı mekanın her köşesi birbirinden güzel. Ön ve arka bahçesi de sigara tiryakileri için biçilmiş kaftan. Dekorasyonda hardal rengi hakim. Bu renk turuncu,yeşil gibi canlı renklerle bir araya getirilerek rengarenk bir atmosfer yaratılmış.Uzun veya yuvarlak formdaki masalar,modern tarzda sandalyeler ve deri koltuklarla, hem şık hem de konfor dolu bir ortam sunuyor bizlere.

                                               

                                                                 

   Mekan iyi güzel de, biraz da yemeklerden bahsedelim. Özellikle Hamburgerleri ile dikkat çeken Hardal, Fajita'dan makarna çeşitlerine, pizzadan salatalara kadar zengin bir menüye sahip. 17 çeşit hamburger seçeneği sunan mekanda, her bir hamburger kendine özel sosu ve sunumuyla servis ediliyor.Büyük boyutlu hamburger seçeneğinin yanı sıra mini-burger adını verdikleri ikinci bir alternatif daha var.Mini burger'i tatmış biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum.Mini olduğuna bakmayın.Çok aç değilseniz eğer,gayet doyurucu bir tabak.Ayrıca wrap çeşitleri ,makarnalar, pizzalar, ana yemekler, çeşit çeşit salatalar,sandviçler ve atıştırmalıklar ile oldukça zengin bir menü sunuyor. Adından da anlaşılacağı üzere hardal'a önem veriyorlar.Kendi yaptıkları hardallar mekana özgü lezzetlerden biri. Farklı hardal çeşitleri de görmek mümkün.Bunlar arasında yabanmersinli ve vişneli hardal dikkat çeken tatlar arasında.

  Keyifli ve eğlenceli ortamın, olmazsa olmazlarından biri de müzik elbette.Hardal, haftanın dört günü DJ performansı ile sizlere doyumsuz müzik ziyafeti sunuyor. Ayrıca
maç günlerinde de Hardal'ın konforlu koltuklarında maç izleme keyfini yaşayabilirsiniz.  Misafirlerinin memnuniyetine önem veren Hardal'da bazı günlere özel kampanyalar,
promosyonlar da olabiliyor.Mesela benim denk geldiğim promosyonlardan biri şöyleydi; Tatlı alana, kahveniz bizden.. 

   Hardal; günün her saati keyif alabileceğiniz vazgeçilmez adreslerinizden biri olacak.Restaurant-cafe ve bar olmak üzere 3 konsepti bir arada yaşatan Hardal, farklı atmosferi ve lezzetli tatlarıyla gidilesi,görülesi bir yer..






Hardal Nişantaşı
Atiye Sokak No:7 Nişantaşı/İstanbul
Tel: 0212 219 73 23

No comments:

Post a Comment