4.4.12

Yaz için Rengarenk Alternatifler

 
           
 Sizler için beğendiğim parçaları bir araya getirerek birbirinden renkli, farklı kombinler hazırladım.
 İlkbahar/yaz sezonuna ait gözüme kestirdiğim bazı parçaları sizlerle paylaştım.Bakalım beğenecek misiniz?

Desenli pantolonlar, özellikle çiçek desenli olanlar ,bu sezonun gözde parçalarından..Bende sizler için bir pantalonla, iki farklı stil yarattım..İlkinde çanta ve ayakkabı seçimine özen göstererek, daha şık bir kombin oluşturdum.İkincisinde ise daha spor-şık bir hava hakim.

                           
Çiçek deseninin yanı sıra, bu sezon puantiye de ön planda. Zaten hemen hemen her sezon puantiye desenine rastlamak mümkün..Twist'in ürünü olan bu elbise oldukça hoş görünüyor.Ayrıca elbisenin sırt kısmında da hoş bir dekoltesi var.Color-block parçalar da sıkça karşılaştığımız modellerden biri. Twist markasına ait bu sevimli etek ve üst ,color-block trendinin hoş bir örneği..Zara markasına ait bu mini elbise de yaz akşamları için ideal bir parça.


                        

          Bu yaz yine renklerin hakimiyeti ön planda.Turuncular,pembeler,sarılar,saks mavisi sıkça karşılaştığımız renkler..Twist markasına ait, saks mavisi inci detaylı bluz ile hem spor,hem de şık kombinler oluşturabilirsiniz.Şeker pembesi skinny jean ise yaz için ideal parçalardan.Tabi ince bacaklara sahipseniz:)
H&M markasına ait, turuncu rengin hakim olduğu gömlek hem çiçek deseni, hem de color-block trendinin kullanıldığı farklı parçalardan.Dikkat çekici ve renkli bir bluz arayışındaysanız,bu tam sizlik. Bu sezon sıkça rastladığımız modellerden biri de Shopping bag'ler. Özellikle Massimo Dutti'nin bu iki renkli modeli sezonun en hoş parçalarından. Dikkatimi çeken diğer bir parça da Tods modeli ayakkabılar.Yargıcı, İpekyol ve daha birçok marka koleksiyonunda Tods modeli ayakkabılara yer vermiş. Özellikle Yargıcı'dakiler çok hoş.Bir göz atmanızda fayda var.

                                               

       Bu sezon kot gömlekler yine revaçta. Ancak Twist markasına ait bu ürün farklılığıyla dikkat çekiyor.Özellikle yakasındaki dantel detayı çok hoş..Çıkarılabilir olması da ayrı bir güzellik.Fred Perry'in her yaz görmeye alışık olduğumuz bu modeli oldukça hoş ve kullanışlı bir parça..Twist markasına ait sevimli, lacivert hırka serin yaz günleriniz için harika bir tamamlayıcı. Massimo dutti'nin taba rengi loafer modeli de kombininize smart-casual bir hava katmak için ideal.


                                    

   Pilili etekler, elbiseler bu sezon oldukça revaşta olan parçalardan biri. Hemen hemen her markanın koleksiyonunda pile detayına rastlıyoruz. Özellikle maxi ve midi eteklerde sıkça kullanılıyor.
     Zara markasına ait bu uçuk pembe maxi etek oldukça hoş görünüyor.Bu eteği color-block bir bluzle tamamlamayı tercih ettim.Ayrıca Mango'ya ait nar çiçeği elbise ve sarı maxi etek de, al beni dedirten cinsten..
Twist'inkinin de onlardan aşağı kalır yanı yok..


                                    

                              
     Bu kolajımda yine birkaç color-block parçaya yer verdim.Triko,beyaz gömlek ve etek oldukça farklı ve hoş görünüyor.Özellikle eteğe bayıldım.Merak edenler için söyleyeyim; etek Asos markasına ait. Zara'ya ait gri renkli hırka da ilgimi çekti.Onu da güzel bir mini etekle bir araya getirdim..

                        

2 comments:

  1. Pileli etek ve desenli kot almam gerek! :)
    madambfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Bu shopping baglere bayılıyorum:) Hemde çok kullanışlılar:))

    ReplyDelete