14.5.12

Nişantaşı'nın gizli köşesinde huzurun adresi; Den cafe.

        
                                               
    Nişantaşı'nın gürültüsünden uzak, gizli bir köşede, huzuru, rahatlığı ve kaliteyi bir arada bulacağınız bir mekanla karşınızdayım..Mim Kemal Öke caddesinde bulunan Den cafe, lezzetli yemekleri, farklı ambiyansı ve rahat ortamıyla benzerlerinden ayrılan bir mekan.

Günün her saati farklı tatlar alabileceğiniz bir mekan Den cafe. Sabah 08:30'da kapılarını açan mekan, zengin kahvaltısıyla güne güzel başlamanın sinyallerini veriyor. Kahvaltısı kadar geniş menüsü ve lezzetli yemekleri ile de dikkatleri çeken Den, salatadan pizzaya, atıştırmalıklardan et, tavuk ve balık yemeklerine kadar herkesin damak tadına hitap etmeyi başarıyor. Karamelize soğanlı kremalı patates ve kök ıspanak soteyle servis edilen ızgara bonfile, ahtapot ve levrekli risotto,mini burger, bonfileli penne en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.Tatlı menüsünde ise çikolatalı ıslak kek,çilekli milföy ve tiramisu gibi sevilen lezzetler var.Bunların dışında Ankara'ya mahsus olduğunu bilinen A.O.Ç dondurması yer alıyor.
Den, lezzetli yemekleri kadar barı ile de oldukça iddialı. Özellikle, berrywhite, royal mojito, fresh apple martini ve passion island denemeye değer.



                                            


   Mekan, beyazla siyahın uyumunu müthiş bir şekilde gözler önüne seren bir tasarıma sahip..Huzuru, ferahlığı ve rahatlığı sonuna kadar hissedebileceğiniz bir mekan yaratılmış. Den cafe, misafirlerine seçkin müzikler eşliğinde keyifli bir ortam sunmayı da ihmal etmiyor. Haftanın beş günü saat 19:00'dan sonra Dj performansları gerçekleşen mekanda genellikle house, soul, bossa nova ve nu jazz tarzına ağırlık veriliyor.
Perşembe günlerinin klasiği haline gelen Aperitivo geceleri ise, iş çıkışı stres atmak için ideal bir seçim..Den’in aperatif ikramları, ve DJ Hasan Köseoğlu’nun performansı perşembe akşamları Den'e uğramanız için başlıca sebep. Harika atıştırmalıklar, leziz kokteyler ve sınırsız eğlencenin bir arada olduğu Aperitivo etkinliğiyle, geceniz daha keyifli bir hale gelecek.



  Semtin merkezinde ama karmaşasından uzak, huzurlu bir ortam arıyorsanız, sevdiklerinizle birlikte keyifli sohbetlerin tadına varmak istiyorsanız Nişantaşı Den Cafe tam sizlere göre. Huzurun,sakinliğin, yeri geldiğinde eğlencenin adresi Den cafe. Geç kalmadan Den farkını sizde yaşayın..


   


    

  



  Den Cafe
  Mim Kemal Öke Cad. Çiftçiler Apt. 1/D
  Teşvikiye/ Nişantaşı
  Tel: (0212) 224 24 70





No comments:

Post a Comment