12.11.12

New pieces


    In this season, I liked lots of pieces and sometimes I shared them with you.Also, this week I have seen some nice clothes and accessories. I choose some pieces by adding new ones..
especially, I loved bags..I admired before some of them. But I'm seeing new models day by day. There is no end to it. I have some idea  which I buy..But I haven't decided yet..
Let's look at photos.. Did you admire?
 Have a nice week!





Bu sezon pek çok parçayı beğendim ve zaman zaman sizlerle paylaştım.Ayrıca bu hafta birkaç hoş kıyafet ve aksesuar dikkatimi çekti.yenileri de ekleyerek birkaç parça seçtim..özellikle çantaları çok beğendim.Bir iki tanesini önceden beğenmiştim.Ama her geçen gün yeni modeller görüyorum.bunun sonu yok:) birini almak lazım..
Gelin fotolara bakalım. Beğendiniz mi?
                                                                         İyi haftalar!








2 comments:

  1. Benim bu zamanlar ki favori parçam Converse'ler.Aslında zaten Convese her zaman benim favori parçam olmuş olabilir..Hiç vazgeçemediğim tek spor ayakkabım :)
    Bugün de kendileri Limango'da.Dayanamadım aldım.Ben onları böyle kendime göre şekillendiriyorum değişik şeyler çıkıyor.Axess 'le alınca kargoda bedava oluyor :) Bakın derim :)

    ReplyDelete
  2. şu siyah rıver ısland çantayı almayıp,kçaırdgma yanıyorum her grdgmde br gün alcam dye bkatım almadım.çok pahalıda degldi.indrmi bekledm.indrmde de kalmadı tabi anında o gün tükenmiş.

    ReplyDelete