28.3.13

Nişantaşının gizli köşesinde sıcak bir mekan; Juno



Uzun zamandır paylaşmak istediğim ama bir türlü postunu yapamadığım mekanla sizleri tanıştırma vakti geldi de geçti bile. Juno'dan bahsediyorum.


 Nişantaşı Mim Kemal Öke caddesinde konumlanan Juno, Nişantaşının saklı köşesinde samimi bir ortam sunan, hoş bir kaçamak noktası. Farklı tarzı,sıcak atmosferi ve menüsündeki değişik tatlarıyla da farkındalık yaratan ender mekanlardan. Güne, ballı cupcake'li bir kahvaltıyla başlamak, ardından odun fırınında pizzanın tadına bakmak ve geceyi iki kadeh şarapla sonlandırmak istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir.
 Günün her saati gidebileceğiniz, arkadaşlarınızla keyifli sohbetlerin tadına varacağınız mekan, farklı menüsüyle de dikkatleri çekiyor. Pizza ve makarna konusunda iddialı olan Juno, genellikle italyan mutfağından izler taşısa da, pancake ve fıstık ezmeli tostlarıyla amerikan kahvaltısından da alternatifler sunuyor.Ayrıca diyette olanlara özel düşünülmüş küçük pizzalar Juno'nun menüsünde yer alan bir diğer güzellik.  







  Mekanın huzur veren renkleri, modern tasarımı, samimi ortamına diyecek söz yok. Arka bahçesiyle sakinlik arayanlar için ideal bir ortam sunan Juno, iç mekanıyla da ev rahatlığında bir konfor sunuyor. Menüsünden,mekanın tasarımına kadar her detayın özenle düşünüldüğü Juno; kız kıza buluşmaları, sevgiliyle randevu, grup toplantıları ve dahası için ideal bir  adres. Sanata ve sanatçıya verdiği önemle de adından söz ettiren Juno, birçok sanatçının resim sergilerine de ev sahipliği yapıyor.Hatta şu sıralar duvarları Duygu Yegül'ün resimleriyle süslü.





Juno
Mim Kemal Öke Cad. No:15
Nişantaşı, İstanbul
Tel: 0212 291 57 23            

No comments:

Post a Comment