31.3.13

İkea'dan seçmeler




    Ev dekorasyonuna yönelik güzel, sevimli bir o kadar da kullanışlı parçalarla karşınızdayım. İkea'dan seçtiğim alternatifler, modern şıklığın birer yansımaları adeta.Gelin seçtiklerime bir bakalım:)
Expedit raf ünitesi;daha büyük boyutlara da sahip olan bu raf ünitesi kitaplık işlevinin yanısıra, içine yerleştirebileceğiniz sepetlerle ve kapak ilavesiyle şık bir dolaba dönüşebiliyor.
Puantiyeli abajur başlığı; Bu sevimli başlık ister yatak odanız,ister oturma odanız için kullanılabileceğiniz güzel bir alternatif.
Londra detaylı poster: Çerçevelettirip tablo olarak asabileceğiniz bu poster,odanıza sevimlilik katacak.
Mellby tekli koltuk:Bu modern neon yeşili koltuk, rengiyle olduğu kadar tarzıyla da dikkat çekiyor.Evinizin dilediğiniz köşesinde kullanabileceğiniz hoş bir parça.
Dizüstü bilgisayar masası: Rengi,tasarımı ve özelliğiyle fark yaratan hoş bir parça.
Başucu lambası:Değişik tasarıma sahip bu beyaz lamba,yatak odanıza farklı bir hava katacak.





Hasır sepet:Tek başına kullanıldığı gibi, Expedit raf ünitesinin içinde de kullanabilirsiniz.Gazete,dergi ve birtakım eşyalarınızı koymak için güzel bir alternatif.
Kenarı motifli çerçeve:bu beyaz çerçeve evinizin dilediğiniz her köşesinde kullanabileceğiniz parçalardan.
Siyah-beyaz dönen koltuk:Farklı tarzı,deseni ve konforuyla göze hoş gelen parçalardan.çalışma masanız için bundan güzeli düşünebilir mi?
Hemnes Komodin:Bu beyaz komodin, odasını beyaz döşemek isteyenler için ideal bir alternatif.

Lack kitaplık:Farklı dizaynının yanı sıra kırmızı rengiyle de ben buradayım diyen bu kitaplık hem yatay ,hem dikey olarak kullanılabiliyor.Kullanacağınız her odaya farklı bir hava katacağı kesin. 

No comments:

Post a Comment