1.4.13

Emel Mabel; Keçeden hayaller


  Yeni keşfettiğim bir tasarımcıyla karşınızdayım bu sefer. Emel Mabel hayalinizdeki tasarımı gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvayan, her birimizin hikayesine,isteklerine göre tasarımlarını hayata geçiren özgün bir isim.



Dilediğiniz her konseptte, arzu ettiğiniz ihtiyacınıza göre sizlere yaratıcı, sevimli ve kullanışlı tasarımlar sunan Emel mabel, Ipad kılıfından yastığa, çerçeveden kapı süsüne kadar geniş ürün yelpazesine sahip.Keçe'den yapılan ürünler sevimli ve bir o kadar da farklı. Emel Mabel kendi tasarımlarının yanı sıra, kafanızda tasarladığınız,düşlediğiniz objeleri de sizlerle buluşturuyor. Sizlerde bu sevimli ürünlere sahip olmak istiyorsanız emelmabel@gmail.com adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.Ayrıca detaylı bilgi için http://www.emelmabel.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

   Emel mabel is a designer who makes our dreams’ come true , creates original designs which suits our needs and stories. She offers you lovely, creative and useful pieces which match your desires. She has various kinds of product from ıpad case to pillow. Additionally, her products made of rug are cute and different. Besides her own designs, she made objects that design on your mind. If you wanna have these products, you can contact with her via email; emelmabel@gmail.com and you can visit her website to reach detailed knowledge.




Ürünlerinde ağırlıklı olarak baykuş figürüne yer veren Emel Mabel, özellikle ıpad ve ıphone için tasarladığı kılıflarda harikalar yaratmış.  


     

       
   

No comments:

Post a Comment