19.5.13

Yaz kombinleri


 Uzun zamandır kombin postlarına yer vermiyordum. Malum yazın gelişiyle birlikte kombin postlarına ağırlık vermem gerektiğini düşündüm. Bu yaz yine canlı renkler ön planda;neon renkler,mint yeşilleri,turuncular,maviler sezonun gözde renklerinden. Bunun yanısıra krem,uçuk pembe,mint yeşili gibi pastel tonlara da rastlamak mümkün. Her yaza damgasını vuran çiçek desenleri, çizgililer, puantiyeler bu sezon da hakimiyetini sürdürüyor.
 Zara başta olmak üzere pek çok marka birbirinden renkli ve zevkli koleksiyonlarıyla gözümüzü şenlendiriyor. Ben de sezonun beğendiğim parçalarını bir araya getirerek sizler için birbirinden farklı kombin alternatifleri hazırladım.Yeri geldi tek bir jean şort ile 2 farklı tarz ortaya koydum,Yeri geldi tek bir pantalonla 2 farklı kombin yarattım.

I haven't posted any outfits recently.With the arrival of summer days, I consider, I should focus on combine posts. This summer colourful colours are dominant again; neon, mint green, orange and blue are favourites of summer.Besides it is possible to see pastel tones like a cream,light pink,mint green..Also flower patterned clothes, stripes and polka dots keep their power in this season.
I made a collage with some nice pieces which I choose. I created different combine alternatives as using one item

                                                  Zara Tshirt,shoes,jean short and bag



                                 Pull and bear short,Zara shirt,bag and Stradivarius heels
             

                                                  Mango Tshirt,Zara Bag,sandals and short.

                                                      Zara Blouse,jean,clutch bag and shoes


                                     Pull and Bear shirt,Zara heels,bag and trousers

      Zara blouse,jeans,Steve Madden shoes


Pull and Bear shirt,Zara jeans,striped blouse,bag and shoes

1 comment: